servicii ddd

servicii ddd

Compania Ligriv DDD (Dezinsectie,Deratizare, Dezinfectie) ,va pune la dispozitie servicii profesionale in lupta contra daunatorilor.

De multe ori, atunci cand intampinam probleme de acest gen ne ferim sa apelam la alte persoane deoarece ideea de rozatoare sau insecte este ascociata in mintea multora, cu igiena precara. Primul lucru care ne vine in minte este sa dam fuga la magazin si sa cumparam capcane sau tot felul de solutii care ne”garanteaza” ca ne vor scapa de musafirii nedoriti. Dar sa fim seriosi: De cate ori au avut cu adevarat efectul dorit? Cea mai sigura varianta, atunci cand vrem sa scapam de rozatoarele, insectele sau microorganismele care ne fac viata un cosmar si alaturi de care nu se poate convietui sub nicio forma,  este sa apelam la o firma specializata, care  sa ne ofere  servicii de calitate si care ne scapa de probleme

De ce serviciile DDD?

Este  normal ca atunci cand aveti de unde alege, sa cantariti bine lucrurile inainte de a semna un contract. Este firesc sa fie asa, prin urmare eu o sa va prezint cateva atuu-uri ale companiei Ligriv DDD care sa va ajute sa luati o decizie potrivita, benefica  pentru ambele parti implicate.

Compania Ligriv DDD dispune de un echipament  performant dar si de oameni cu experienta in domeniu, 2 lucruri de baza atunci cand vreti sa scapati de daunatori si sa gasiti solutia problemelor dumneavoastra pe termen lung.  Pe langa acestea, compania Ligriv DDD lucreaza numai cu solutii speciale, va ofera garantie pentru orice lucrare,  actioneaza prompt, in urma unei inspectii personalizate si va sta la dispozitie non-stop. In plus  daca studiati piata actuala, veti observa ca au cel mai bun raport calitate-pret.

Servicii DDD

Campania DDD va ofera o gama variata de servicii in functie de nevoile dumneavoastra.

Printre serviciile DDD se numara: combaterea plosnitei de pat, a gandacilor, rozatoarelor, tantarilor, mustelor, moliilor sau chiar curatarea aparatelor de aer conditionat; acesta repezentand una din cauzele bolilor infectioase sau  chiar parazite.

Combaterea plosnitelor de pat: plosnitele de pat sunt o adevarata pacoste si de multe ori sunt ascociate cu murdaria, insa infestarea cu plosnite se datoreaza in mare parte conditiilor climatic favorabile sau cresterii numerului de turisti.

Combaterea mustelor.  Desi nu oferim prea multa importanta mustelor, acestea fac parte din categoria daunatorilor care ne pot face mult rau.  Pe langa deranjul provocat de zgomotul pe care acestea il fac, mustele isi depun ouale pe alimente si  ne  pot provoca diferite afectiuni.  Dezinsectia se face prin clasicele procedee de pulverizare si pensulare in locurile unde vor stabili experti DDD in urma inspectiei facute la cererea dumneavoastra.

Daca combaterea plosnitelor sau a mustelor face parte din procesul de dezinsectie, combaterea rozatoarelor se incadreaza deja la deratizare. Rozatoarele pot creea numeroase neplaceri,  de la zgomotul suparator, pana la rosul instalatiilor, alimentelor sau chiar a hainelor. Deratizarea se poate face prin 2 metode: deratizarea chimica sau ecolgica. Acest detaliu va fi stabilit de personalul DDD In functie de gravitatea problemei.

Dezinfectia este al trei-lea serviciu DDD. Prin acesta se intelege in special curatatea aparatelor de aer conditionat. In general in interiorul acestor aparate se dezvolta multi germeni si microbi care pot ajunge in contact cu noi atunci cand pornim aerul conditionat si ne pot provoca o serie de boli infectiose ca de exemplu Boala Legionarului. Curatarea aparatelor de aer conditionat presupune o serie de etape care trebuie respectate pentru un efect garantat: curatarea mecanica, aplicarea substantelor dezinfectante si inlaturarea acestora dupa ce au avut suficient timp sa actioneze.

Servicii DDD

Compania Ligriv DDD  ofera servicii indiferent de locul infestat sau de suprafata acestuia. De la apartamente la spitale, birouri, hoteluri, institutii de stat, pana la restaurant, gradinite sau chiar centre comerciale.

Preturile serviciilor DDD

Stiu ca multi dintre dumneavoastra isi fac problem in privinta tarifelor la astfel de interventii. Puteti sta linistiti!  Preturile  serviciilor DDD oferite de www.deratizarebucuresti.ro variaza in functie de suprafata, gradul de infestare si dificultatea interventiei.} else {