zoom

Unde poti schimba display-ul telefonului tau

Telefoanele sunt unele dintre device-urile de care nu avem cum sa ne dezlipim. Periodic apar noi si noi modele menite sa ne faca viata mai usoara si sa ne asigure o experienta cat mai placuta. Totusi, oricat de noi sunt acestea, micile accidente tot sunt inevitabile, iar orice neatentie poate lasa in urma un display defect. Cu siguranta aceasta este ultima dorinta a oricarei persoane, mai ales daca vorbim de telefoane de ultima generatie, insa este bine sa stim care sunt solutiile care ne asteapta in acest sens. Astfel, daca esti interesat de un display iPhone X, atunci la PrestigeGSM ai nimerit unde trebuie.

Problema se rezolva imediat

Specialisti se pot gasi la tot pasul, insa ceea ce conteaza este sa dam peste cei pe care sa ne bazam. Cert este ca de fiecare data cand solicitam sprijinul celor de la PrestigeGSM problema noastra, indiferent de cat de complexa este se poate rezolva imediat.

Nu stai departe de telefonul tau

Pentru inlocuirea display-ului unui iPhone X sunt de ajuns cel mult 20 de minute, ceea ce presupune ca nimeni nu trebuie sa stea prea mult timp departe de telefonul sau si revine imediat la programul sau uzual.

Iti faci programare

Totodata, este foarte simplu sa pui totul la punct pentru ca ai sansa de a face programare, fie online, fie telefonic, cum iti convine. Aceasta este o modalitate foarte buna prin care poti sa te organizezi oricum preferi.

Totul este ca inainte

Telefonul tau va arata ca nou dupa fiecare interventie la PrestigeGSM, iar asta se datoreaza faptului ca se folosesc doar piese originale sau OEM de cea mai inalta calitate, motiv pentru care vei fi intotdeauna multumit pe deplin.

Nu platesti o avere

Important este si faptul ca la PrestigeGSM nu trebuie sa platesti o mica avere pentru display-ul iPhone-ului tau in conditiile in care preturile sunt chiar accesibile pentru toate buzunarele, asa ca merita sa te convingi.

Ajungi imediat

Aici ajungi cu usurinta din orice zona a capitalei, service-ul fiind amplasat chiar in centrul Bucurestiului, in apropiere de centrul vechi si hotel Intercontinental

Pentru orice model

Serviciile oferite nu se limiteaza doar la modelele iPhone de ultima generatie, ci le acopera si pe cele lansate in urma cu cativa ani, precum iPhone 4, 5, 6, 6S, 6S Plus, si nu numai, astfel ca poti profita.

Oamenii potriviti

In acelasi timp, la PrestigeGSM ai certitudinea ca te asteapta oameni cu o bogata experienta, care sunt specializati pe modelele de telefoane Apple si care au cunostintele necesare pentru a putea gestiona fiecare defect asa cum se cuvine, gasind intotdeauna solutiile optime.

Cumpara si accesoriile de care ai nevoie

Nu in ultimul rand, aici ai posibilitatea de a cumpara si toate accesoriile de care ai nevoie pentru device-ul tau. Un iPhone X merita sa fie protejat cu o folie de sticla si cu o husa, dar nu trebuie sa uiti nici de castile ear buds pentru a asculta muzica ta preferata sau de incarcatoare in cazul in care l-ai ratacit pe cel original.