umbrele personalizate

umbrele personalizate

Umbrele personalizate  reprezinta unele dintre multele cadouri care se fac unei persoane si sunt adaptate in functie de ea, de ce simte, de relatia cu persoana de la care primeste cadoul.

Umbrelele se utilizeaza in general in caz de vreme nefavorabila, mai precis in caz de ploaie sau soare. Aceasta se pune deasupra capului si are rolul de a feri trupul de prea mult soare sau de prea multa ploaie.

Umbrelele personalizate, in schimb au in plus fata de cele normale faptul ca au pe ele o imagine, un cuvant ceva care se identifica cu o anumita persoana. Ele pot fi atat de dimensiuni mari (pentru adulti) cat si de dimensiuni mici (pentru copii)

Aceste umbrele pot fi cadoul ideal pentru niste persoane pentru care nu conteaza cadoul in sine ci mai ales mesajul transmis care se identifica cu acea persoana.

Umbrelele personalizate pot fi cumparate de la magazinele care realizeaza astfel de cadouri sau dupa anumite site-uri, cum ar fi www.DalimPromo.ro .Ele pot fi comandate dupa anumite site-uri cu tot cu mesaje.

O umbrela este necesara oricarei persoane dar este adevarat ca o umbrela personalizata oferita ca si cadou nu este pe placul tuturor dar poate fi un dar interesant, pe de alta parte.

Umbrelele personalizate pot costa destul de mult datorita faptului ca sunt de mari dimensiuni si se pot utiliza mai multe cuvinte pentru a individualiza o persoana. Pretul lor poate fi in jur de 40- 50 de lei sau chiar mai mult.

Umbrelele pot fi facute din plastic sau altfel de materiale de catre oamenii care stiu sa realizeze astfel de obiecte.Insa pentru cele personalizate este nevoie de persoane care stiu sa deseneze, sunt creativi si pricep imediat ideile spuse de client.

Fata de alte obiecte personalizate,  umbrelele sunt de dimensiuni mari,  au rolul lor important (protejeaza oamenii de ploaie sau de alte temperaturi joase prea joase sau prea inalte) si prin asta sunt deosebite.

De asemenea, ele pot avea diverse culori:negre, albe sau colorate si pun in evidenta structura ei deosebita.

Umbrelele au o forma mai speciala, sunt ca un fel de “evantai”  sau o “farfurie in aer” dar care odata apasat pe un anumit buton, se va deschide pentru a proteja oamenii de ploaie.

Prin definire,  umbrelele personalizate  sunt niste obiecte care ajuta la protejarea corpului uman  dar o data personalizate, se identifica cu o anumita persoana, cu carasterul, personalitatea, comportamentul sau imaginea ei (deoarece pe ele pot fi scrise anumite cuvinte sau puse  imagini).

1) Umbrelele personalizate pot fi de mai multe feluri:

  • umbrele personalizate de mici dimensiuni,
  • umbrele personalizate colorate,
  • umbrele personalizate de medii si mari dimensiuni,
  • umbrele personalizate albe si negre.

2) Umbrelele personalizate au ca si proprietati:

  • proprietatea de a feri oamenii de ploaie,
  • proprietatea de a se deschide la o simpla apasare de buton,
  • proprietatea de a fi cele mai bune “protectoare” impotriva ploii.

3) Umbrelele personalizate au ca si dezavantaj:

  • tarifele lor uneori sunt prea mari.

Astfel ca, umbrelele personalizate pot fi unele dintre cele mai bune solutii de cadouri deoarece nimeni nu prea se asteapta sa primeasca un astfel de cadou si de aceea, este cu atat mai special.}