amenajari interioare

amenajari interioare

Evolutia uimitoare  a artei amenajarilor interioare a surprins pana si pe cei din domeniu. In cautarea unui loc de refugiu dupa zilele agitate de prin centrele oraselor, oamenii apeleaza tot mai mult la profesionisti in domeniul amenajarilor interioare in ideea ca pot creea un loc in care sa isi gasesca linistea si sa il numeasca acasa.

Tendinte in amenajarile interioare:

Anul acesta se poarta designul inspirat din moda anilor 50. Acordati atentie sporita paletei de culori pe care o alegeti, nuantele sangerii sunt la mare cautare pe post de accente de culoare, in schimb pentru baza se poarta maroul, griul, albul chiar si albastul deschis sau verdele pastel. Luciul si-a pierdut locul de invingator deoarece anul acesta se poarta efectul pudra, de asemenea arhitectii va indeamna sa beneficiati de toate inovatiile aduse  acestui domeniu, indiferent de tema pe care o alegeti pentru decorarea locuintei dumneavoastra.

Tot la mare cautare este si amenajarea interioara in stil Feng Shui. Aducatoare de noroc si buna-stare, pactica inspirata din vechea cultura chineza convinge pe tot mai multa lume ca poate avea un efect real, iar in lumea asta materialista parca nu ar strica sa ne ocupam putin si de suflet.

Introduceti ca obiecte decorative lucruri inedite, lemnul, pietrele, se poarta, iar bambusul nu poate sa lipseasca. Asezati-l  in living alaturi de niste pietre de culoare inchisa  in contrast cu mobila pe care este asezat sau intr-un ghiveci din piata, bambusul, pe langa ca aduce noroc va aduce si un plus considerabil pentru aspectul incaperii respective. Il gasiti la orice florarie si va asigur ca este un detaliu de mare efect pentru privitori.

Idei de obiecte decorative inedite pentru amenajari interioare:

Fiind locul in care o sa va petreceti cel mai mult timp si in care se presupune ca trebuie sa va simtiti cel mai bine, este bine ca locuinta dumneavoastra sa reflecte si putin din personalitatea familiei care locuieste in ea, asa ca introduceti in amenajarea interioara si cateva obiecte personificate. Un colaj cu fotografi  alb negru de prin  vacantele cu cei dragi va arata superb in combinatie cu o pardoseala decorativa cu un model floral in aceleasi culori, o mobila simpla alba animata de obiecte de culori pamantii, un set de fotolii si o masuta din sticla este tot ce aveti nevoie pentu un living precum cele din reviste.

Se poarta lemnul anul acesta asa ca folositi-l. Balustradele din lemn in stiluri cat mai extravagante, suporti din lemn pentru ghivecele de flori, sculpturile din lemn, sunt cateva detalii de mare efect  asa ca profitati de ele.

Chiar daca este important sa contribuiti la amenajarea locuintei dumneavoastra indicat  a fi totusi sa cereti si  sprijinul unui expert. Daca va doriti un  rezultat imediat si spectaculos, indrazniti sa va exprimati personalitatea, cu ideile dumneavoastra si cunostiintele unui arhitect, veti face din locuinta dumneavoastra una la fel de frumoasa precum cele din revistele de profil.

Apelati si la www.logodesigninterior.ro daca aveti nevoie de informatii sau servicii de calitate. Va stau  la dispozitie non-stop pentru ca dumneavoastra sa gasiti raspuns la toate curiozitatile despe amenajari interioare. Succes!}