Alegerea uleiului de motor nu este intodeauna o sarcina usoara si trebuie realizata cu simt de raspundere. Nu orice ulei pe care il gasim in comert se potriveste pentru motorul autovehiculului nostru, ci trebuie sa tinem cont de mai multe criterii, altfel riscam sa cauzam anumite probleme, care ne vor costa multi bani pentru a le solutiona. Daca cautati uleiuri de motor si doriti sa colaborati cu o firma de incredere, puteti sa contati pe oferta propusa de firma Facitity Distrib.

Care sunt principalele functii pe care diversele sortimente de uleiuri de motor trebuie sa le indeplineasca?

Este bine ca inainte de a cumpara uleiuri de motor sa stiti cat mai multe despre acestea. Astfel un ulei de motor trebuie sa protejeze motor si piesele de coroziune, sa pastreze curate componentele motorului, sa permita pornirea rapida, sa reduca frecarea, sa poata asigura o economie de  combustibil si sa ajute la lubrifierea componentelor motorului si sa previna uzura.

Ce substante intra in componenta unor uleiuri de motor?

Diversele sortimente de uleiuri de motor sunt compuse din doua ingrediente de baza: ulei de baza si aditivi. Uleiul de baza ajuta motorul sa functioneze la parametrii normali si il protejeaza de deteriorari cauzate de frictiune si de uzura; aditivii in schimb, au rolul de a imbunatati protectia motorului prin incetinirea deteriorarii uleiului, la temperature ridicate. Exista trei tipuri de uleiuri de motor: uleiuri de motor obisnuit, uleiuri de motor multigrad si uleiuri de motor cu capacitate de ungere imbunatatita.

Facility Distrib- firma pe care puteti conta de fiecare data cand aveti nevoie de uleiuri de motor

Aceasta firma, localizata in judetul Bacau se ocupa cu comercializarea de produse care se folosesc in procesul de productie, produse de dezinfectare in industria alimentara si de spalare. Facility Distrib isi merita renumele datorita seriozitatii si perseverentei de care a dat dovada inca de la inceput. In acest sens, firma are legaturi de colaborare cu Indis Partener SRL, o companie serioasa si de incredere cu care imparte consumabile si echipamente pe zone stabilite de distributie. Personalul care lucreaza in cadrul firmei bacauana este pregatiti corespunzator si poate raspunde cu success unor noi provocari. Printre furnizorii de uleiuri de motor ai firmei Facility Distrib se numara: Mobil, Castrol, Mol, Statoil, Petrofer etc.

Cum alegeti uleiuri de motor?

Atunci cand vreti sa cumparati uleiuri de motor trebuie sa tineti cont de specificatiile producatorului autovehiculului detinut. Astfel, veti evita aparitia unor probleme la motor si veti prelungi viata acestuia. Cand schimbati uleiul este indicat sa treceti undeva data si numarul de kilometri parcursi pana la acel moment.

Date de contact ale firmei Facility Distrib de la care puteti sa cumparati uleiuri de motor de inalta calitate

Aceasta firma isi asteapta clientii cu cele mai avantajoase preturi la uleiuri de motor la sediul sau de pe strada  Gh. Donici, nr. 1. De asemenea, pentru a afla informatii suplimentare, puteti accesa site-ul facilitydistrib.ro. Firma mai poate fi contactata prin telefon, fax sau e-mail. Alegeti sa colaborati cu aceasta firma din Bacau si va veti bucura de calitate si preturi greu de refuzat.