miere-de-manuka-raw-activa-16De foarte multe ori stiinta medicala s-a indreptat catre dezvoltarea de medicamente obtinute in laborator pentru a putea combate poate cea mai mare sursa de afectiuni. Principala cauza a afectiunilor o constitue microbii, iar cum deja se cunoaste, tratamentele pe baza de antibiotice duc la o situatie destul de periculoasa pe viitor, mai exact situatia in care microbii vor deveni imuni la antibioticele clasice. Aici intervineun anumit tip de miere. De-a cursul mileniilor tratarea diferitelor afectiuni cu miere de Manuka s-a dovedit a oferi rezultate miraculoase in tratarea ranilor, problemelor cauzate de infectii ale zonei gatalui dar si ale sistemului digestiv. Infectii si afectiuni ce in mare parte sunt cauzate de catre diferite tipuri de bacterii si microbi.

Remediile cu miere de Manuka remediile viitorului

In urma cercetarilor ample efectuate pe miere de Manuka s-a constatat ca desi in general mierea este un bun  antibacteria, acest tip de miere obtinut de la albinele ce se hranesc cu polenul florilor din arborele  Leptospermum Scoparium ce poate fi gasit in Noua Zeelanda ofera chiar mai mult decat eliminarea bacteriilor si chiar si supermicrobi, aceasta impedica bacteriile sa capete rezistenta la antibioticele normale.

Astfel, s-a demonstrat stiintific eficienta combinarii de antibiotice clasice cu miere de Manuka in vederea eliminarii riscului de dezvoltare a imunitatii bacteriilor la tratamentele cu antibiotice. Astfel, putem prevedea un viitor in care medicina clasica se va combina cu cea naturala pentru a crea super-medicamentele, cum ar fi antibioticele hibride cu miere de Manuka sau alte produse medicale. Un lucru este cert, momentan, aceasta miere este singurul produs natural cu proprietatea medicala de a inlatura posibilitatea bacteriilor de a deveni imune la tratament, dar de asemenea, este un produs natural. Asa ca tratamentele la care se foloseste miere de Manuka sunt benefice organismului, oferind rezultate  excelente fara a ataca ficatul sau bila, asa cum o fac antibioticele clasice.

Antibiotice si miere de Manuka – solutia perfecta de a opri imunizarea bacteriilor

Deja exista institutii medicale ce aplica mai multe tipuri de tratamente si remedii pe baza de miere de Manuka , sterilizata sau medicala, fie ca vorbim de tratarea ranilor si a plagilor, sau de tratamentele pentru gripa si raceala pe baza acestei mieri, insa, pe viitor suntem siguri ca aceasta miere va deveni utilizata la scara larga in domeniul medical. Insa, pe langa domeniul medicinei, exista si tratamente cu miere de Manuka pentru curatarea tenului sau pentru fortifierea parului.

Siteul nostru, plantum.ro va ofera nu numai miere de Manuka naturala in recipiente de 500g, ci si produse de cosmetica si de ingrijire a parului. Pentru par, tratamentul cu miere de Manuka ofera pe langa o curatare in profunzime a firelor de par, si complexul necesar de vitamine si nutrienti ce ajuta la regenerarea parului si a pielii scalpului. Asadar, va invitam pe fiecare dintre dumneavoastra sa va luati doza de sanatate de la natura si sa includeti cel putin, in tratamentele cu medicamente obisnuite si aceasta miere. Va asteptam cu drag sa va alegeti solutia dorita din vasta lista de produse naturale.