antica hair studio
zoom

Tratamente cosmetice acasa sau la salon?

Majoritatea femeilor isi doresc sa fie frumoase si tinere indiferent de varsta lor, de aceea aleg sa isi cumpere tot felul de produse cosmetice scumpe care promit tinerete fara batranete. De cele mai multe ori insa, acestea nu isi fac efectul sau ajunga sa aiba alte rezultate decat cele inscrise pe ambalaj. Acesta este si motivul pentru care este recomandat sa te programezi la un salon cosmetica, precum este Antica Studio, caci profesionistii de aici te vor ajuta cu siguranta sa iti mentii tenul frumos, sanatos si tanar.

Acesta este si motivul pentru care fiecare femeie ar trebui sa apeleze la serviciile unui salon cosmetica Bucuresti cel putin o data pe luna, pentru a beneficia de cele mai bune proceduri si tratamente cosmetice, potrivite tipului lor de ten.

Ce asteptari trebuie sa aiba femeile de la un salon cosmetica?

Daca te afli la prima vizita intr-un salon cosmetica Bucuresti, primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa raspunzi sincer si cat mai concret intrebarilor pe care esteticiana ti le va pune, caci in acest fel va afla informatii importante despre ce tipuri de tratamente ti se potrivesc. Trebuie sa specifici ce ritualuri de frumusete ai, ce produse cosmetice utilizezi in mod regulat sau daca ai alergii la anumite substante.

De indata ce aceste informatii vor fi puse cap la cap, esteticiana va decide care sunt cele mai bune produse disponibile in acel salon cosmetica ti se potrivesc si iti va oferi detalii despre fiecare in parte.

Masajul tenului este unul dintre cele mai relaxante momente pentru o femeie intr-un salon cosmetica, deoarece in timpul acestei proceduri este stimulata secretia de colagen si elastina, care va duce la vindecarea tenului.

Totusi, pentru a te bucura de cele mai bune rezultate, iti vor fi recomandate de catre esteticiana de la acel salon cosmetica anumite produse cosmetice pentru a le utiliza acasa, caci ingrijirea zilnica trebuie sa devina o rutina pentru a te putea bucura de tenul sanatos si tanar cat mai mult timp.

De cele mai multe ori, inainte de a parasi salonul, specialista salonului Antica Studio iti va face o programare pentru urmatoarea vizita.

De ce este recomandat sa ai parte in mod regulat de tratamente cosmetice?

Tratamentele cosmetice personalizate sunt cea mai buna si sigura cale catre un ten sanatos si tanar, iar cosmeticiana, datorita studiilor si experientei, stie care sunt cele mai potrivite tratamente pentru tine.

In timpul tratamentelor cosmetice se utilizeaza aparate moderne si produse cosmetice de cea mai buna calitate si trebuie acoperite toate nevoile tenului, si anume curatare, hranire, hidratare si tonifiere.

Rolul acestor tratamente cosmetice ce iti vor fi oferite intr-un salon cosmetica precum Antica Studio este de a suplini toate nevoile tenului si de a-i oferi treptat tot ceea ce are nevoie.

Pot fi utilizate in anumite cazuri masti cosmetice cu diferite compozitii, astfel incat, indiferent de tipul de ten( uscat, gras sau mixt), acestea sa aiba rezultatele dorite.

De aceea, este recomandat sa te programezi la Antica Studio pentru a beneficia de cele mai bune proceduri si tratamente cosmetice.