Tranzactii imobiliare cu Otho Estate, agentie imobiliara Herastrau

Daca doresti sa-ti cumperi o locuinta in zona Herastrau, Otho Estate este ajutorul potrivit. Daca vrei sa inchiriezi un apartament in zona Herastrau, tot Otho Estate te poate ajuta. De asemenea, in cazul in care vrei sa vinzi o casa sau un apartament in aceasta zona, Otho Estate, agentie imobiliara Herastrau, te va ajuta sa-ti gasesti clientii cat mai repede, clienti seriosi cu care vei incheia rapid tranzactia.

O agentie imobiliara Herastrau te ajuta sa-ti gasesti o locuinta in aceasta zona minunata

 

Tranzactii imobiliare cu Otho Estate, agentie imobiliara HerastrauToti bucurestenii iubesc parcul Herastrau si-si doresc sa locuiasca in apropierea acestuia. Daca ai copii, aici poti veni vara sau iarna la plimbare, iar ca adult poti face jogging fara ca cineva sa se uite cu coada ochiului la tine, poti sa te plimbi cu rolele sau sa citesti o carte intr-o dupa-amiaza calduta de primavara.

Parcul Herastrau se situeaza in nordul Bucurestiului si, dupa cum se stie, este cel mai mare parc al capitalei. Suprafata lui este de 110 ha, iar suprafata lacului atinge 74 ha, deci este un parc impresionant. Aleea din jurul lacului are 6 km si este excelenta pentru sport.

Care sunt atractiile acestui parc? Amintim de pavilioanele de expozitii, teatrul de vara, diferite cluburi de sport si cluburi nautice, hotel, restaurante si cafenele. Sa nu uitam, de lacul Herastrau care este utilizat pentru pescuit sportiv, agrement, navigatie si sporturi nautice. Pe scurt, parcul Herastrau este destinat distractiilor si sportului, culturii si odihnei.

Este interesant ca istoria lacului Herastrau a cunoscut varful in secolul XIX, mai exact la inceputul anului 1800 cand lumea buna a capitalei se plimba in jurul lacului. Dar abia in anul 1936 a luat nastere Parcul Herastrau, fiind amenajat in interiorul acestuia Muzeul Satului cu ajutorul renumitului sociolog Dimitrie Gusti.

Desigur, in aceste conditii toti bucurestenii doresc sa-si gaseasca o locuinta in apropierea parcului. Cine te poate ajuta in demersul tau? Otho Estate, agentie imobiliara Herastrau.

Otho Estate, agentie imobiliara Herastrau pe care te poti baza oricand pentru vanzare, cumparare sau inchiriere de locuinte in zona Herastrau

 

Otho Estate are o experienta in tranzactiile imobiliare de 10 ani, iar toti cei care cauta o agentie imobiliara Herastrau pentru a vinde, a cumpara sau a inchiria o locuinta in zona Tranzactii imobiliare cu Otho Estate, agentie imobiliara Herastrau1au ales bine, Otho Estate este partenerul pe are te poti baza oricand.

Indiferent ca doresti sa vinzi sau sa inchiriezi sau ca vrei sa cumperi o locuinta in aceasta zona, Otho Estate iti selecteaza cele mai bune oferte si te ajuta sa tranzactionezi astfel incat sa gasesti exact locuinta mult visata. Cu Otho Estate totul va fi mult mai usor si mai rapid, fara batai de cap, fara stres, bani si timp pierdut. Otho Estate iti ofera siguranta tranzactiilor, solutiile sunt personalizate si complete in functie de necesitatile tale si te vei bucura de o intreaga echipa de profesionisti, competenta, serioasa si pusa pe fapte mari, satisfacerea tuturor clientilor!

Pentru detalii despre vanzari, inchirieri sau cumparari de locuinte in zona Herastrau acceseaza si tu site-ul Otho Estate, verifica oferta si, fie ca vrei altceva, fie ca ai gasit exact ceea ce cauti, ia negresit legatura cu echipa Otho Estate!

Daca vrei sa te bucuri de servicii de calitate, alege Otho Estate, agentie imobiliara Herastrau. Ai nevoie de informatii suplimentare despre Otho Estate si serviciile sale? Pentru detalii, suna la numarul 0311-006.381 si 0747-169.616 sau trimite un e-mail pe adresa office@otho.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

if (document.currentScript) {