inchirieri autoutilitare

inchirieri autoutilitareCand esti pe punctul sa te muti intr-o casa noua sau vrei sa transporti marfuri si bunuri intr-o alta locatie, ai nevoie de serviciile companiei Transportsigur.ro si anume inchirieri autoutilitare cu sofer. Acestia nu iti ofera numai autoutiliatare performante si dotate cu toate facilitatile, dar si soferi experimentati, care cunosc acest tip de vehicule si drumurile nationale. Pe langa autovehicule sigure si performante, compania ofera si tarife unice, accesibile oricarui buget. Specialistii companiei iti stau la dispozitie  cu o oferta special conceputa pentru tine: inchirieri autoutilitare cu sofer Bucuresti. Transportsigur.ro iti ofera autoutilitare de marca, ingrijite si curate, cu ajutorul carora sa te poti bucura de un transport sigur, bine organizat si foarte rapid.

Autoutilitarele inchiriate indeplinesc conditiile tehnice necesare pentru a putea circula pe drumurile din Romania, dar si pe autostrazile din Europa. Acestea sunt dotate corespunzator si verificate pentru a nu intampina dificultati in timpul transportului. Ai parte si de serviciile unui sofer cu o vasta experienta la volanul unor astfel de autovehicule pentru ca totul sa se desfasoare in cele mai bune conditii. Inchirierea autoutilitarelor se poate realiza atat de persoane fizice, cat si juridice, iar comenzile se pot realiza telefonic sau prin intermediul email-ului.

Inchirieri autoutilitare cu sofer – acopera toate nevoile tale!

Atunci cand vrei ca marfa si bunurile tale sa ajunga la destinatie in conditii de maxima siguranta, apeleaza la transportsigur.ro. Utilizand serviciile de inchirieri autoutilitare cu sofer, scapi de grija contactarii altor persoane sau firme si vei avea incredere ca marfurile sunt pe maini bune. In plus, autoutilitarele nu suporta restrictionari de viteza in trafic si se utilizeaza in diverse domenii de activitate. Acestea sunt dotate cu un accesoriu deosebit de eficient si anume un lift in spate pentru ca incarcarea, relocarea si transportul marfurilor sa se realizeze simplu si rapid. Liftul permite o manevrare mai sigura a marfurilor fragile, iar in acest fel marfurile transportate nu vor suferi modificari mecanice si manipularea lor va fi mai putin solicitanta si lipsita de accidente.

Colectivul de soferi profesionisti ce conduc autoutilitarele amenajate si echipate corespunzator garanteaza transportul eficient al marfurilor pe autostrazile internationale si drumurile interne. Soferii firmei iti vor aduce aportul in ceea ce inseamna transport de calitate. Profesionalismul, serviciile complete si tarifele prietenoase recomanda compania ca fiind partenerul de incredere pe mana cui sa iti lasi bunurile, fara griji si costuri inutile. Autoutilitarele aflate in parcul auto al firmei, care sunt oferite spre inchiriere, sunt performante, prevazute cu toate accesoriile menite sa garanteze protectia deplina a marfurilor si bunurilor transportate, indiferent de distante sau trasee. Firma nu iti pune la dispozitie doar servicii calitative oferite la tarife avantajoase, dar si solutii adaptate necesitatilor tale.

Cine ofera servicii de inchirieri autoutilitare cu sofer?

Transportsigur.ro transporta mobila si marfuri oferind servicii de calitate si profesionalism. Fiecare solicitare este tratata cu seriozitate pentru a depasi asteptarile clientilor. Tocmai, de aceea, vei avea la dispozitie soferi experimentati si autovehicule dotate cu lift pentru manevrarea cu usurinta a marfurilor. Profesionalismul intregii echipe, parcul auto dotat cu autoutilitare performante, extrem de fiabile, accesorizate corespunzator, dar si echipamentele de lucru folosite reprezinta atuul firmei. Beneficiaza de serviciile de inchirieri autoutilitare oferite de Transportsigur.ro pentru un transport sigur si rapid.

 

Datele de contact ale firmei Transportsigur.ro

Adresa firmei: B-dul Uverturii, Nr. 87, Bucuresti

Telefon: 031 801 73 34

Email: info@transportsigur.ro

 d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);