Care sunt bomboanele de cafea nr.1 in lume este o intrebare la care Kopiko stie raspunsul. Nu vom spune direct ca ale noastre deoarece ar insemna sa ne laudam, noi va vom da doar cateva motive ce fac din aceste bomboane de cafea adevarate vedete in lumea drajeurilor de cafea si nu numai. Vom vedea cum ingredientele sunt cele ce fac diferenta, de asemenea, grija si atentia cu care acestea sunt create dar si dorinta de a pastra naturaletea cafelei duc, toate duc la titlul de bomboanele de cafea nr.1 in lume!

Ingredientele pentru bomboanele de cafea nr.1 in lume

Ingredientele sunt cele care insufletesc aceste bomboane. Prin ingrediente intelegem totul, de la apa pura, filtrata pana la cele 2,45 procente de extras de cafea Java Premium, pana la faptul ca aceste bomboane sunt facute fara zahar, toate contribuie la excelenta si la afirmatia ca acestea sunt bomboanele de cafea nr.1 in lume. Am ales sa punem extras de cafea Java Premium deoarece avem plantatii proprii pe insula Java din regiunea Asia, iar deja consumatorii nostri stiu aroma puternica siĀ  patrunzatoare a acestei cafele, care practic ofera suflet acestor bomboane.

Lipsa zaharului este iarasi un motiv de mandrie pentru noi, deoarece cunoasteti faptul ca bomboanele in general sunt practic numai zahar topit, insa nu si la noi. Folosind ingrediente naturale precum mierea dar si indulcitori de sinteza naturala, complet inofensivi pentru organismul persoanelor diabetice, reusim sa obtinem bomboanele de cafea nr.1 in lume care pe langa ca ofera o placere incredibila, nu reprezinta nici un risc pentru persoanele ce sufera de diabet sau, pentru domnisoarele foarte preocupate de diametrul taliei.

Grija pentru bomboanele de cafea nr.1 in lume

Grija pe care o depunem atunci cand producem aceste bomboane este reflectata in detaliile ce tin ambalajul folosit dar si de calitatea finala a produselor noastre. Aceste bomboane sunt ambalate individual tocmai pentru a pastra prospetimea acestora pentru o perioada mai lunga de timp. De asemenea, pachetul ce contine bomboanele de cafea nr.1 in lume este conceput pentru o deschidere usoara, dar si pentru o depozitare facila.

Spuneam ca folosim numai ingrediente complet naturale atunci cand vine vorba de bomboanele de cafea nr.1 in lume. Acest lucru il facem deoarece tinem la dumneavoastra si nu vrem sa folosim E-uri sau alte substante nocive. Dorim sa va oferim placere si bucuria de a simti aroma si gustul intens al cafelei.

Deoarece bomboanele de cafea nr.1 in lume au un continut considerabil de cofeina, acestea nu pot fi recomandate persoanelor ce sunt gravide, sufera de afectiuni cardiace sau copiilor mici. In rest, va invitam pe toti sa ne cunoastem mai bine, vizitandu-ne siteul www.kopiko.ro veti afla mai multe despre bomboanele de cafea nr.1 in lume dar si despre ce inseamna dulciurile naturale si savuroase. Suntem marca a Mayora Group, cel mai mare producator de dulciuri din Indonesia si Asia, iar cei 30 de ani de experienta ne-au ajutat sa imbunatatim in mod continuu reteta secreta prin care obtinem bomboanele de cafea nr.1 in lume!