tort diabeticiDiabetul este o tulburare a metabolismului ce se caracterizeaza printr-o concentratie crescuta de glucoza in sange (hiperglicemie). Diabetul este de trei feluri: diabet zaharat de tip 1, diabet zaharat de tip 2 si gestational (de sarcina). Din nefericire, aceasta tulburare este asociata cu complicatii pe termen lung si ajunge sa afecteze aproape orice parte a organismului. Cel mai adesea, diabetul poate duce la orbire, accidente vasculare cerebrale, afectari ale nervilor, insuficienta renala, afectiuni ale inimii si vaselor de sange etc.

O componanta de baza a tratamentului menit sa lupte impotriva acestei tulburari este reprezentata de respectarea drastica a unui regim alimentar care implica renuntarea definitiva la consumul de anumite produse sau micsorarea cantitatii de alimente ce nu sunt idicate in impiedicarea avansarii acestei boli. Cu toate ca, spre exemplu, un diabetic nu trebuie sa renunte in totalitate la dulciuri, aceste produse trebuie consumate cu foarte mare atentie si in cantitati cat mai reduse. Din fericire, acum exista si varianta de torturi pentru diabetici – niste produse deosebit de delicioase ce pot fi consumate fara grija de persoane ce sufera de aceasta afectiune.

Cine iti ofera torturi diabetici delicioase si calitative?

Daca te numeri printre pacientii ce au fost diagnosticati cu aceasta tulburare a metabolismului sau daca printre persoanele dragi tie se numara si persoane diabetice, te invitam sa achizitionezi torturi pentru diabetici ce au fost realizate dupa retete speciale si care folosesc ingrediente ce nu pun in pericol sanatatea pacientului.

Un furnizor ideal de torturi pentru diabetici de foarte buna calitate si deosebit de delicioase se numeste Cofetaria Giorginio. Acum, prin intermediul produselor comercializate de aceasta cofetarie, un diabetic va putea sa se bucure de gustul deosebit al unei torturi realizate cu pasiune si pricepere.

Cofetaria Giorginio a fost infiintata in 2005 si poate fi gasita atat in Bucuresti cat si in Constanta. De atunci si a pana in prezent, aceasta cofetarie se ocupa in special cu realizarea de torturi personalizate pentru botezuri, aniversari, nunti, majorate si multe alte astfel de evenimente. Oferta de torturi propusa de aceasta cofetarie este extrem de variata si se pliaza perfect pe toate gusturile. Pentru ca torturile si prajiturile fabricate sa fie delicioase si de cea mai buna calitate, procesul de parparare al acestora prespune folosirea de ingrediente proaspete, creme naturale si retete traditionale. Fara indoiala, vei fi surprins atat de gustul delicios cat si de calitatea si designul atragator al accestor produse.

Printre delicatesurile preparate cu iscusinta de cofetarii cu experienta ce formeaza echipa cofetariei Giorginio se numara si torturi pentru diabetici. Realizate din ingrediente speciale si cu maximum de atentie si seriozitate, aceste produse sunt destinate persoanelor ce au fost diagnosticate cu aceasta afectiune si catre trebuie sa urmeze un regim alimentar deosebit de strict. Dupa cum bine stim, orice regim alimentar este foarte greu de urmat, dat fiind faptul ca tentatiile apar la orice pas. Ei bine, in ceea ce priveste consumul de dulciuri, aceste torturi pentru diabetici sunt o modalitate sanatoasa de a usura efortul diabeticilor de a urma o dieta deloc atractiva.

Prin urmare, daca iti doresti sa consumi produse de cea mai buna calitate si care nu iti pun sanatatea in pericol, noi iti recomandam sa incerci  torturi pentru diabetici de la Cofetaria Giorginio.document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);