Torturi nunta de la Cofetaria Giorginio, si frumoase, si gustoase!

Pentru torturi nunta frumoase si gustoase, decorate modern, elegant, intr-un stil de-ti ia ochii, torturi nunta proaspete, cu creme bogate si aromate, combinatii echilibrate si reusite, din ingrediente de calitate, torturi nunta personalizate dupa gustul miresei si, daca mai are ceva de adaugat, a mirelui, pentru torturi nunta Bucuresti care sa faca din nunta ta un eveniment de neuitat, imortalizat in numeroase fotografii, Cofetaria Giorginio este alegerea potrivita. Aici tortul visurilor tale va deveni realitate, iar invitatii tai se vor bucura de un tort nunta si frumos, si gustos.

Torturi nunta reusite sunt cele personalizate dupa gustul miresei

 

Torturi nunta de la Cofetaria Giorginio, si frumoase, si gustoase!Cand vine vorba despre torturi nunta miresele nu vor sa neglijeze nici un aspect, ci-si doresc ca tortul lor sa fie in centrul atentiei si, drept dovada, aleg un model modern, etajat, imbracat in fondant si decorat cu multe flori sau figurine comestibile, insa, in acelasi timp, nu este uitat nici interiorul tortului.

Si cum miresele nu sunt adeptele zicalei “afara-i vopsit gardul, inauntru-i leopardul”, ele aleg un interior la fel de bogat precum exteriorul tortului. O combinatie de arome care sa placa tuturor invitatilor. De regula, ciocolata este fruntasa si conduce detasat, urmata de fructele proaspete si de o crema usoara de frisca, iaurt sau mascarpone.

Dupa ce se stabileste interiorul si, foarte important, exteriorul tortului – adesea acesta este cel mai important deoarece gustul se uita, insa pozele raman ca amintire – se trece la numararea invitatilor, alegerea formei tortului de nunta – rotund, patrat, dreptunghiular sau alta forma interesanta, pe un singur nivel sau etajat – si, desigur, la bani. Se plateste un acont, se stabileste data si ora livrarii si, de acum, mireasa poate sta linistita, dupa rochia ei, tortul de nunta va fi atractia serii.

Cofetaria Giorginio – torturi nunta in Bucuresti

 

Nunta este marele eveniment asteptat de catre majoritatea femeilor si, drept urmare, trebuie sa fie PERFECT! Pentru a atinge perfectiunea, nunta trebuie stabilita din timp si cele Torturi nunta de la Cofetaria Giorginio, si frumoase, si gustoase!1mai mici detalii trebuie puse la punct cu implicare maxima.

In privinta torturi nunta nu trebuie sa te stresezi. Tot ce ai de facut este sa vorbesti cu Cofetaria Giorginio din Bucuresti si maestrii cofetari se vor ocupa de toate detaliile. Cu o experienta de peste 10 ani in arta decorarii torturilor de nunta, Cofetaria Giorginio iti va realiza tortul mult visat.

Cofetaria Giorginio nu foloseste adaosuri sintetice pentru realizarea de torturi de nunta, ingredientele fiind de calitate superioara, de la creme fierte precum delicioasa budinca de vanilie si pana la multe fructe proaspete, ingrediente naturale si ciocolata de calitate. Se respecta retete traditionate, clasice si ingenioase in realizarea torturilor de nunta, astfel incat invitatii tai vor fi incantati de un gust divin.

Iar in ceea ce priveste designul tortului, tu alege-ti un model din cele pe care Cofetaria Giorginio le-a realizat deja, vino cu propriul model sau stabileste impreuna cu specialistii echipei exact ce-ti doresti si tortul tau va fi personalizat 100%.

Iar pe langa gust si aspect, Cofetaria Giorginio iti ofera si un pret accesibil pentru ca tu sa te bucuri de o zi reusita pana in cele mai mici detalii!

Daca vrei sa te bucuri de ceva bun si frumos, alege torturi nunta de la Cofetaria Giorginio. Ai nevoie de informatii suplimentare despre cofetaria si produsele Cofetaria Giorginio? Pentru detalii, suna la numarul 0722-434.002 sau trimite un e-mail pe adresa cofetariagiorginio@yahoo.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro.