colector de date

colector de dateDomeniul metrologiei este un domeniu unde fiecare micron conteaza. De aceea si echipamentele folosite sunt  performante pentru a face fata la toate situatiile care apar. Printre produsele  folosite in domeniul metrologiei se numara si echipamentul numit colector de date.

De unde puteti achizitiona un colector de date?

Compania Top Metrology poate reprezenta cea mai buna alegere in cazul in care doriti sa cumparati un colector de date. Printre produsele comercializate de aceasta firma se numara si colector de date. Top Metrology a fost infiintata in anul 2011 de catre o echipa de specialisti in echipamente metrologice si a reusit sa devina in Romania distribuitor exclusiv al unor companii recunoscute pe plan mondial, cum ar fi NIKON Metrology, Vici Vision, API Sensor, Mod.En.

Deoarece ofera calitate, diversitate si profesionalism, in prezent, Top Metrology colaboreaza cu peste 500 de companii. Gama de produse a firmei este foarte diversificata, printre acestea numarandu-se: masini unelte, scanere laser, masini de masurat coordonate, sisteme cu raze X, sisteme laser radar, roboti industriali, spectometre, masini de masurat optice, solutii pentru statistica si proces, etc. In cadrul acestei ultime categorii amintite, veti gasi colector de date.

Ca servicii, Top Metrology ofera consultata pentru alegerea produselor, asigurarea trasportului produselor, punerea in functiune si testarea lor, instruirea personalului, service tehnic, asigurarea pieselor de schimb etc. De la simpla preocupare pentru achizitionarea unui echipament pana la folosirea lui si chiar si dupa, compania va sta la dispozitie cu sfaturi, sugestii, indicatii, consultanta la cel mai inalt nivel. Top Metrology beneficiaza si de un laborator propriu unde realizeaza masuratori 3D cu echipamente de ultima generatie.

 Top Metrology-Colector de date foarte performant

In sectiunea Solutii pentru statistica si proces este inclus un colector de date, model 600 Data Colector. Este cel mai de succes colector de date produs de ASI DATAMYTE, cu o masa mai mica de 500 de grame, fiind usor de manevrat si foarte eficient. Modelul 600 ridica eroarea de verificare la un nou standard prin ilustratiile grafice si prin afisarea datelor importante pe display-ul sau, reducandu-se astfel incertitudinea si eliminand presupunerile.

Display-ul este color, are rezolutie de 640×480, asigurandu-se astfel afisarea imaginilor si a datelor intr-un mod clar si usor de inteles. Acest colector de date are ca software TranSend II. Colectorul de date asigura crearea si gestionarea setarilor pentru colectorii de date ASIDATAMYTE, extrage date direct din tabele Excel si sunt adaugate pe colector. Se simplifica astfel, transferul de date intre colectorii de date si tabelele din Microsoft Excel.

Ca versiuni veti gasi colector de date cu fir sau wireless. Cel cu fir are conectori standard D-Sub cu 15 pini, cu 8 pini sau porturi si seriale analogice; dumneavoastra alegeti in functie de aplicatiile la care aveti nevoie de un colector de date.

Versiunea wireless are un receptor RF intern, se poate conecta simultan la mai multe dispozitive si pot fi comparate datele colectate simultan. Colectorul de date 600 are si un port pentru a putea adauga scaner pentru coduri de bare.

Top Metrology-Pasi necesari pentru a achizitiona colector de date?

Daca v-ati decis sa achizitionati un colector de date de la TopMetrology, aveti la dispozitie site-ul topmetrology.ro, unde la sectiunea Contact veti gasi datele la care puteti apela pentru a plasa comanda. Top Metrology va sta la dispozitie prin produse de calitate la preturi avantajoase.d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);