Top 5 solutii tratare lemn de la Rom Tech Grup

Cauti solutii tratare lemn potrivite atat pentru lemnul folosit la exterior, cat si pentru cel intrebuintat la interior? Rom Tech Grup din Piata Neamt are mai multe oferte pentru tine, solutii care te vor ajuta sa lupti impotriva factorilor biologici si naturali care pot afecta definitiv calitatea lemnului. De la solutiile potrivite pentru tratarea lemnului impotriva cariilor, mucegaiului, insectelor si ciupercilor si pana la tratamente ignifuge si hidrofuge, Rom Tech Grup ti le ofera pe toate.

Solutii tratare lemn de unde?

 

Top 5 solutii tratare lemn de la Rom Tech GrupCine este Rom Tech Grup? Aceasta companie din Piatra Neamt a devenit lider pe piata din Romania la capitolul solutii tratare lemn. Toate produsele oferite de catre Rom Tech Grup au fost testate de catre INCERC sau Institutul National al Lemnului, ceea ce te asigura ca faci o achizitie buna.

Rom Tech Grup are propriul atelier unde produce solutii tratare lemn de calitate superioara, solutii romanesti, calitative, bio, care te vor ajuta sa lupti eficient impotriva factorilor daunatori lemnului cum sunt focul, apa, insectele, mucegaiul sau cariile.

Cele mai bune solutii tratare lemn de la Rom Tech Grup

 

Cand vine vorba despre solutii tratare lemn, Rom Tech Grup este partenerul pe care te poti baza. Acesta iti ofera 5 solutii diferite in functie de nevoile tale:

1. Solutii tratare lemn ignifuge. Este vorba despre solutiile ce poarta denumirea de Magma Firestop, iar rolul acestei solutii este de a proteja eficient lemnul impotriva actiunilor devastatoare ale focului. Cum reuseste solutia sa faca acest lucru? Mareste rezistenta lemnului la foc, dar, totodata, intarzie si efectul aprinderii lui. Daca ai nevoie de tratament lemn de interior, alege solutia potrivita. Daca, in schimb, vrei sa tratezi lemn de exterior, exista Magma Firestop pentru lemn exterior, aceasta solutie adaptandu-se perfect fiecarei situatii.

2. Solutii tratare lemn anticarii. Oil Protect 612 sau Wood Protect sunt solutiile de care ai nevoie pentru a proteja lemnul de carii. Acestea sunt solutii de top si le poti dizolva fie in apa, fie in ulei de calitate, astfel ca tu nu protejezi lemnul doar de carii, insa lemnul va fi aparat si de ciuperci, insecte, mucegai sau pete albastre care vor strica calitatea lemnului. Solutiile se utilizeaza pentru lemnul exterior utilizat in constructii.

3. Solutii tratare lemn antimucegai. Oil Protect 612 sau Wood Protect sunt solutiile potrivite antimucegai. Acestea se aplica usor si au eficienta maxima. Fie prin pensulare, fie prin Top 5 solutii tratare lemn de la Rom Tech Grup1imersie sau pulverizare iti poti proteja lemnul impotriva mucegaiurilor, dar si a cariilor, insectelor sau ciupercilor.

4. Solutii tratare lemn exterior. Lemnul folosit la exterior are nevoie de un tratament special, astfel incat Rom Tech Grup iti ofera solutiile potrivite pentru nevoile tale. Atat pentru ignifugare, cat si pentru hidrofugare sau pentru protejare impotriva mucegaiului, cariilor, ciupercilor si insectelor, solutiile Rom Tech Grup iti sunt oferite la preturi atragatoare. Deci, lemnul va deveni mult mai placut din punct de vedere estetic, dar si mai rezistent.

5. Solutii tratare lemn hidrofuge. Impotriva umiditatii lemnul trebuie tratat corespunzator. Rom Tech Grup are solutia potrivita: Magma Firestop. Este un produs incolor care nu va atenta la estetica lemnului, dar este si ecologic.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege solutii tratare lemn de la Rom Tech Grup. Ai nevoie de informatii suplimentare despre compania si produsele Rom Tech Grup? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0723-274.875, 0723-351.376 si 0722-234.544 sau trimite un e-mail pe adresa office@romtecgrup.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);