tomoiu gabriela

tomoiu gabriela

Bucurestiul este un oras extrem de aglomerat, iar atunci cand vrei sa achizitionezi o casa aici, trebuie sa te gandesti foarte bine care e zona ce ti se potriveste cel mai bine stilului tau de viata. Daca nu te deranjeaza zgomotul infernal al mijloacelor de transport si cel derivat din toate activitatile desfasurate in mijlocul lui, poti opta pentru o locuinta in centru, insa, daca vrei mai multa liniste in perioada de relaxare, in familie, poate ca o idee buna ar fi sa optezi pentru o zona ceva mai laturalnica, dar mult mai confortabila. Este si cazul apartamentelor din complexul rezidential ridicat de Tomoiu Gabriela, important jucator pe piata imobiliarelor in perioada actuala.

Tomoiu Gabriela a ales o zona linistita

Desigur, centrul Bucurestiului poate fi deosebit de atractiv, insa pentru a se stabili cu locuinta intr-o zona marginasa devine o optiune tot mai adoptata de catre cei care vor sa achizitioneze un apartament. Cu toate acestea, cumparatorii vor sa aiba acces la toate facilitatile pe care ti le ofera un oras mare. Nimeni nu-si doreste sa se deplaseze kilometri intregi pentru a face cumparaturile zilnice si nici pentru a-si trimite copiii la scoala sau la gradinita la astfel de distante. Insa, in cartierul in care este amplasat ansamblul de blocuri construite de Tomoiu Gabriela,toate aceste facilitati sunt la indemana. Exista o vasta retea comerciala, magazine si piete agroalimentare in imediata apropiere.

Facilitati in cartierul in care Tomoiu Gabriela construieste

Unitatile medicale sunt si ele prezente, exista aici cabinete medicale, policlinici si spitale, dar si cabinete veterinare, prin urmare, viata se desfasoara ca si in mijlocul orasului, din acest punct de vedere. Copiii pot merge la gradinita tot in cartier, sunt scoli si licee, ceea ce face din aceasta zona una deosebit de atractiva pentru cei care urmaresc sa-si cumpere o locuinta. In alta ordine de idei, in centru se poate ajunge foarte usor, oricand, deoarece in imediata proximitate se afla toate mijloacele de transport in comun, prin urmare, legatura cu restul orasului este la indemana.

Tomoiu Gabriela construieste in zone nepoluate

Zona este una la care multi locuitori ai capitalei viseaza, mai ales ca este una extrem de linistita, departe de activitatea industriala a Bucurestiului si de vacarmul lui caracteristic. Copiii au locuri special amenajate de joaca, iar spatiile verzi sunt din belsug. Este atractiva si pentru faptul ca este mult mai aerisita decat multe alte regiuni ale orasului, unde cladirile au fost construite, mai ales pe vremea comunismului, in ideea economisirii spatiului, fapt pentru care par inghesuite unele in altele, iar spatiile verzi lipsesc aproape in totalitate, ceea ce nu este cazul acestui cartier relativ nou in care dezvoltatorul imobiliar Tomoiu Gabriela a ales sa-si plaseze ansamblul de blocuri pe care le-a construit.

Concluzionand, bucurestenii sunt din ce in ce mai atrasi de cartierele marginase, insa in deplina concordanta cu exigentele unei vieti moderne, in care se afla spitale, scoli, magazine, piete, gradinite si, nu in ultimul rand, locuri de parcare. Lipseste doar tumultul specific centrului capitalei, atmosfera poluata si zgomotul infernal al strazii.