tester camioane

tester camioane Esti in cautarea unui tester camioane de calitate? Daca raspunsul tau este da, atunci Inedit Grup iti vine in ajutor. Apeleaza la produsele comercializate si bucura-te de produse confectionate la cele mai inalte standarde si distribuite la cele mai mici preturi.

Unde gasesc tester camioane de calitate?

Infiintat in 2005, Inedit Grup este un grup de societati si este alcatuit din companiile Inedit Car & Truck si Inedit Tools. Se ocupa cu importul si distribuirea produselor specifice industriei auto, si nu numai. Din gama larga de produse pe care le comercializeaza fac parte: spray-uri auto, cosmetice auto, tester camioane, lavete microfibra, manusi protectie, combinezoane protectie, masti de protectie, ochelari de protectie, consumabile igiena, produse curatenie, folii protectie auto, scule de mana, chei dinamometrice, antrenor de clichet, truse chei, clesti, set surubelnite, set imbus, trusa tubulare, scule pneumatice, pistoale de vopsit, bancuri de lucru, echipamente distributie/recuperare fluide, benzi abrazive, perii abrazive, etc.

Din categoria tester camioane amintim de echipamentele produse de marca Cojali. Aceasta companie comercializeaza doar produse realizate conform unor procese tehnologice de ultima generatie. Produsele se afla in topul preferintelor clientilor si sunt foarte bine apreciate pe piata de specialitate. In plus beneficiaza de un pret redus, accesibil oricarui client.

Pentru tester camioane apeleaza la Inedit Grup

Pentru o diagnoza corecta a camionului este bine sa folosesti doar echipamente performante care sa indice corect posibilele probleme existente.

Ne adresam in primul rand atelierelor auto care vor sa ofere clientilor cele ma bune servicii. Pentru asta ai nevoie de utilaje si echipamente moderne, mai exact ai nevoie de un tester pentru diagnoza marca Cojali. Este un echipament performant care iti indica posibilele erori pe care le poate avea un camion. Principalele informatii pe care ti le ofera un tester de diagnoza de buna calitate:

Informatii privind conectorii: Testerul de diagnoza te informeaza despre ce conector sa folosesti si locatia acestuia pe vehicul.

Diagnoza: inregistrarea si descrierea erorilor gasite pe fiecare dintre unitatile de control.

Actionarea componentelor: iti ofera posibilitatea de a interactiona si de a trimite comenzi in diferite sisteme cum ar fi: activarea ventilatorului, intreruperea cilindrilor, verificarea operationala a diferitelor mecanisme, etc.

Valori de masurare: permite masurarea si afisarea de pana la opt valori in acelasi timp. Informatii privind intervalele valorilor de referinta.

Parametrii: permite configurarea mai multor parametrii.

System Data: informatii privind configuratia sistemului.

Inlaturarea erorilor: are rolul de a inlatura erorile de pe unitatea de control.

Pentru a asigura servicii performante clientilor, cumpara doar echipamente de calitate, rezistente un timp indelungat, si care ofera informatii corecte asupra posibilelor probleme existente. Astfel de produse vei gasi doar la Inedit Grup. Intra pe pagina online IneditGrup.ro si cauta produsele care te intereseaza. Ne poti contacta prin completarea formularului de contact din sectiunea Contact, sau ne poti trimite un email la adresa office@ineditgrup.ro. De asemenea ne poti contacta si telefonic, apeland la numarul de telefon 0214.670.292. Iti stam la dispozitie cu cele mai utile sfaturi si informatii legate de produsele pe care le comercializam. Pentru tester camioane sau orice alt echipament nu ezita sa ne contactezi.} else {