62f3c62cdd925257b0d404e55078c71cUrmeaza sa va mutati la casa sau va renovati apartamentul si aveti nevoie de tamplarie aluminiu, solutia vine din partea firmei Arcom Glass din Bucuresti.  De asemenea, daca va intereseaza sa cumparati tamplarie aluminiu pentru o scoala, un spital, o gradinita sau o firma nou construita, puteti sa va bazati pe serviciile oferite de aceasta firma.

Detalii despre activitatea firmei Arcom Glass cu ajutorul careia puteti cumpara tamplarie aluminiu

Firma Arcom Glass din Capitala a fost infiintata in anul 1994, iar de atunci ofera tuturor celor interesati cele mai moderne si viabile solutii de pe piata in domeniul PVC-ului, sticlei si aluminiului. Aceasta firma ofera proiectare, executie, montaj, scanare termografica si mentenanta la cele mai inalte standarde. Datorita bogatei experiente acumulate, precum si a seriozitatii si promptitudinii angajatilor sai, Arcom Glass a reusit sa castige increderea a numerosi parteneri atat din Bucuresti cat si din numeroase alte localitati din tara, care comanda printre altele si tamplarie aluminiu.

Produse oferite de firma Arcom Glass, intre acestea fiind incluse si tamplarie aluminiu

Prin intermediul firmei Arcom Glass puteti achizitiona la preturi avantajoase: perete copertina standard/structural/ modular, tamplarie aluminiu, usi automate, fatade ventilate, tamplarie aluminiu/ PVC, luminatoare si sere, parasolare. Acestea provin de la producatori renumiti, de incredere, care furnizeaza produse de inalta calitate: Gealan, Rehau, Salamander, Reunaers etc. Sistemele de tamplarie aluminiu propuse de aceasta firma se preteaza atat pentru secorul privat, cat si pentru cel casnic sau industrial.

Informatii utile despre tamplarie aluminiu

Avantajele pe care vi le ofera o tamplarie aluminiu sunt nenumarate si merita evidentiate. Iata cateva dintre acestea:

– este foarte usor de intretinut, culoarea acesteia ramanand neschimbata in ciuda intemperiilor si a numeroaselor manevre de curatare; chiar si dupa multi ani o tamplarie aluminiu poate arata ca noua

– rezistenta sporita

– nu afecteaza structura cladirilor

– este un foarte bun izolator termic si fonic; un apartament/ o casa care este dotata cu tamplarie aluminiu va avea o temperatura interioara mai ridicata decat una in care nu exista o astfel de tamplarie si un nivel al zgomotului mult diminuat.

– rezistenta in fata radiatiilor solare

– durata de viata foarte ridicata, putand rezista cu usurinta, minim 60 de ani

– greutate proprie redusa

– varietate mare de culori, modele, forme

– coeficient de conductivitate mare

– nu ruginesc, rezista la diferente mari de temperatura si la diversi agenti chimici, fizici sau de mediu

Nu ezitati sa apelati la Arcom Glass pentru comandarea de tamplarie aluminiu

Indiferent pentru ce tip de constructie aveti nevoie de tamplarie aluminiu, la firma Arcom Glass veti gasi cele mai bune solutii. In ceea ce priveste preturile, trebuie mentionat faptul ca acestea sunt deosebit de avantajoase. Tot mai multi clienti s-au convins de calitatea serviciilor oferite de aceasta firma si o recomanda cu incredere. Nu ezitati sa apelati la sfaturile si consilierea angajatilor acestei firme din Bucuresti. Acestia sunt de fiecare data pregatiti si dispusi sa va raspunda prompt cerintelor dumneavoastra. Daca doriti sa obtineti mai multe informatii, aveti la dispozitie site-ul arcomglass.ro. De asemenea, daca doriti sa  luati legatura cu reprezentantii Arcom Glass, aveti la dispozitie fie mai multe numere de telefon, fie adresa de e-mail a firmei.}