Tablouri luminoase, cadoul ideal pentru iubitorii de frumos

Daca vrei sa faci un cadou inedit unui iubitor de arta, alege tablouri luminoase pe panza sau din plexiglas de la Charming Glass. Acest magazin online iti propune zeci, sute de modele de astfel de tablouri din categorii diferite de la animale si flori pana la tablouri cu imagini din sport sau spatiu astfel ca, in functie de gustul sarbatoritului sau sarbatoritei, vei face o alegere vizibila chiar si pe timp de noapte datorita tehnologiei de ultima generatie folosita pentru pictarea acestor tablouri.

Tablouri luminoase, o tehnologie care face arta vizibila chiar si noaptea

 

Tablouri luminoase, cadoul ideal pentru iubitorii de frumosMai tii minte stelutele pe care le lipeai pe pereti cand erai mic si erau vizibile noaptea? Pe principiul inmagazinarii luminii din timpul zilei, fie ea naturala, fie artificiala, functioneaza si tablouri luminoase de la Charming Glass.

In timpul zilei aceste tablouri inmagazineaza lumina, iar pe timpul noptii devin vizibile, fara consum de energie electrica. Efectul luminos al tablourilor este cu atat mai puternic cu cat tu expui tabloul pentru mai mult timp la lumina directa.

Cati ani tine un astfel de tablou? Rezista chiar si 20 de ani, insa vorbim aici doar despre efectul luminos, tabloul in sine il poti pastra o viata, fiind un cadou de durata pentru o persoana draga.

2 categorii de tablouri luminoase de la Charming Glass

 

Charming Glass din Brasov este magazinul online de unde poti cumpara rapid, fara batai de cap, tablouri luminoase. Fie ca le vrei pentru tine, fie ca iti doresti sa le faci cadou, aceste tablouri luminoase se impart in 2 mari categorii:

1. Tablouri luminoase din plexiglas. De ce plexiglas pentru tablouri? Deoarece tablourile luminoase realizate din plexiglas sunt chiar de 30 de ori mai rezistente decat sticla, au oTablouri luminoase, cadoul ideal pentru iubitorii de frumos1 claritate a luminii excelenta – transmisia este de pana la 92% -, poate fi prelucrat la cald sau la rece, fiind vorba despre fenomenul de termoformare, tablourile sunt protejate impotriva razelor ultraviolete, deci rezista cu brio la factorii de mediu, se pot ilumina pe cant pentru un impact vizual de exceptie, rezista la temperaturi extreme, de la -70 de grade Celsius pana la +70 de grade Celsius, greutatea este scazuta, iti permite utilizarea de culori si de finisaje deosebite. Datorita acestor avantaje artistii de la Charming Glass folosesc plexiglasul pentru realizarea de tablouri luminoase. Poti alege o opera de arta din urmatoarea subcategorie: animale, arta sau auto-moto, erotic, flori sau foto-picturi, orase, peisaje sport sau space. Fa click pe subcategoria dorita si adauga in cosul de cumparaturi tabloul care-ti place cel mai mult;

2. Tablouri luminoase pe panza. Panza a fost, este si va ramane un clasic in pictura, iar daca iubesti operele de arta adevarate opteaza pentru tablouri luminoase pe panza. La Charming Glass te poti orienta inspre tablouri din subcategoria animale, arta, auto-moto, orase, peisaje, flori, foto-picturi, sport sau space. Cum sunt lucrate aceste tablouri? Se foloseste tehnologia de imprimare ecologica avand la baza cerneluri originale fabricate in Japonia. Aceste culori se imbina la perfectie cu un lac inovator care face ca tablourile sa lumineze in intuneric timp de 8 ore. Expune zilnic tablourile la 10 minute de lumina artificiala, iar seara de seara te vei bucura de un spectacol de exceptie.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege tablouri luminoase de la Charming Glass. Ai nevoie de informatii suplimentare despre magazinul si tablourile Charming Glass? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0757-234.858.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

if (document.currentScript) {