Tablouri electrice apartament de la Electrometal

Tablouri electrice apartament de la ElectrometalVrei sa-ti schimbi tabloul electric din apartament, un tablou vechi si ruginit, cu unul dintre acele modele de tablouri electrice apartament noi, cu carcasa din plastic, cu aspect estetic placut, fiind si automatizate in mare parte? De cumparat poti sa cumperi tablouri electrice pentru apartamentul tau de la Electrometal din Brasov. Nu esti din oras? Nicio problema, intra online in magazinul Electrometal si fa o comanda rapida de produse. Te bate gandul sa faci chiar tu schimbarea? Desi pare usoara toata manevra, este de recomandat sa lasi specialistii sa se ocupe de problema!

Ce sunt tablouri electrice apartament?

 

Tablouri electrice apartament se mai intalnesc si sub denumirea de panouri de sigurante, insa ponderea acestor sigurante intr-un tablou electric este in continua scadere datorita automatizarii domestice care a pus stapanire inclusiv si pe tablouri electrice apartament.

Pentru interior poti opta intre diverse modele de panouri electrice, insa in cazul apartamentelor este de recomandat sa se foloseasca tablouri electrice apartament realizate din material plastic izolant si ignifug. Acest tablou electric este important sa aiba minim IP40, adica sa fie rezistent in cazul indundatiilor care sunt frecvente la bloc. De asemenea, este de preferat sa alegi un tablou electric cu usa care sa-ti permita montarea lui incastrat – ST – sau montare aparenta – PT.

Ce contin tablouri electrice apartament? Iata o lista completa asupra careia va trebui sa meditezi atunci cand doresti sa-ti schimbi vechiul tablou electric cu unul nou, modern si mult mai estetic:

1. Sigurantele fuzibile au fost inlocuite cu intrerupatoare automate MCG si au rolul de a proteja instalatia in caz de scurtcircuit sau suprasarcina;

2. Intrerupatoare diferentiale RCD care au rolul de a te proteja impotriva socurilor electrice;

3. SPD sau descarcatoare de supratensiuni pentru protectie in caz de varfuri tranzitorii cum sunt fulgerele;

4. Teleruptoare. Acestea permit comanda din mai multe puncte a unui consumator;

5. Relee cu temporizare atat la inchiderea, cat si la deschiderea unui circuit electric cum ar fi iluminatul sau ventilatia;

6. Intrerupatoare crepusculare;

7. Variatoare de lumina;

8. Transformatoare de sonerie;

9. Transformatoare de alimentare si separare;

10. Sonerii;

11. Termostate programabile care au rolul de a optimiza temperatura;

12. Programatoare orare;

13. Contoare monofazate;

14. Aparate de masura;

15. Telecomenzi ce-ti permit un control eficient prin intermediul telefonului;

16. Sisteme centralizate de gestiune cum sunt detectoarele de miscare sau termostatele, prevazute cu telecomanda in infrarosu.

Tablouri electrice apartament de la Electrometal

 

Cand vine vorba de tablouri electrice apartament, Electrometal din Brasov iti pune la dispozitie mai multe modele de astfel de produse, asa incat tu sa fii sigur ca ai facut o alegere Tablouri electrice apartament de la Electrometal1buna, calitativa si la un pret excelent.

Tablouri electrice apartament de la Electrometal nu sunt simple tablouri, ci pot fi dotate corespunzator cu tot felul de accesorii moderne – enumerate putin mai sus – astfel incat siguranta ta si a familiei tale sa se afle pe maini bune. Si, nu in ultimul rand, tablouri electrice apartament de la Electrometal sunt si estetice, potrivindu-se apartamentelor moderne. S-a dus demult vremea tablourilor electrice butucanoase, greoaie, metalice. In ziua de astazi gasesti si estetica pe langa partea de functionalitate atunci cand vine vorba de tablouri electrice apartament.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege tablouri electrice apartament de la Electrometal. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Electrometal? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0368-401.630.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

if (document.currentScript) {