tabla plana faltuita

tabla plana faltuita

Construirea unei locuinte atrage dupa ea o sumedenie de alegeri, unele mai placute si mai usor de luam, ca spre exemplu ce culoare vor avea peretii sau cate camere sa construim, cate bai, cate etaje, acestea nefiind tocmai cele mai dificile alegere. Insa apoi urmeaza aspecte care ii depasesc pe multi oameni si se simt confuzi, precum: ce fel de acoperis imi doresc? Din ce material? Ce culoare? Cum sa arate? Piata constructiilor se dezolvta progresiv zi de zi datorita noilor tehnologii care au permis atat imbunatatirea materialelor de constructii, precum si procesele si viteza realizarii unei constructii. In ceea ce priveste industria acoperiselor, exista decizii simple pe care le puteti lua, cu aspect neutru: v-ati gandit pana acum la un acoperis din tabla plana faltuita?

Ce este tabla plana faltuita

Tabla plana faltuita este un material care se foloseste in constructia acoperisurilor si care este extrem de usor de modelat, adaptandu-se usor oricarei tip de suprafata. Tabla plana faltuita se obtine simplu din tabla plana care trece printr-un proces de dubla faltuire cu scopul de a se imbunatatii calitatile materialului. Acest tip de acoperis se potriveste perfect atat cladirilor moderne, cat si cladirilor mai vechi care necesita sa fie restaurate sau chiar pentru cladirile clasate ca fiind monumente istorice.

Motive pentru a alege un acoperis din tabla plana faltuita

Acoperisurile realizate din tabla plana faltuita prezinta numeroase avantaje. Iata cateva dintre acestea:

  1. Tabla plana faltuita prezinta un material maleabil, deci se pliaza usor pe orice tip de acoperis.
  2. Prezinta o buna rezistenta in timp.
  3. Este un material foarte usor de intretinut.
  4. Tabla plana faltuita prezinta o durabilitate sporita.
  5. Tabla plana faltuita are un mare avantaj de a se potrivi ca stil si utilitate atat cladirilor vechi, cat si arhitecturilor moderne.
  6. Acoperisurile realizate din fabla plana faltuita au un aspect neutru: modern sau clasic, in functie de cum se imbina cu celelalte materiale ale cladirii si de culoare.
  7. Pentru realizarea tablei plane faltuite se foloseste tehnologie moderna si un otel special.
  8. Aspectul neutru si subtil pe care acoperisurile din tabla plana faltuita il au, scoate in evidenta caracteristicile particulare ale cladirilor
  9. Tabla plana faltuita nu prezinta riscul de a se deteriora din cauza furtunilor, a zapezilor sau din cauza vanturilor.
  10. Tabla plana faltuita reprezinta unul dintre cele mai sigure sisteme de invelitoare acoperis existente pe piata constructiilor

Acestea sunt principalele avantaje pe care un acoperis din tabla plana faltuita le are. Usor de integrat in orice mediu si design, tabla plana ar putea reprezenta cea mai buna alegere si cel mai bun raport de calitate – pret.

 Servicii acoperisuri facute din tabla plana faltuita

Daca sunteti in cautarea profesionistilor care sa aiba grija de acoperisul dumneavoastra si sa va ofere cele mai bune servicii si preturi, atunci alegeti Acopero una dintre cele mai recunoscute firme care ofera servicii in ceea ce priveste acoperisurile, avand o gama larga de optiuni de materiale si culori, inclusiv tabla plana faltuita.