De unde iti procuri suruburi de inalta rezistenta IP? Stii ca le poti achizitiona direct de la un producator in domeniu? Este vorba despre Bendkopp care iti va pune la dispozitie produse pe masura nevoilor tale in timpul cel mai scurt si la cele mai avantajoase preturi. Trebuie doar sa te convingi de unul singur consultand cu toata increderea oferta firmei cu produse.

Bendkopp te asteapta cu o varietate de suruburi de inalta rezistenta IP in functie de lucrarile pe care le ai in vedere. In domeniul ansamblarilor, nu exista un furnizor mai bun de astfel de organe decat cei de la Bendkopp. Iar odata cu toate aceste aspecte, preturile de achizitie a produselor care te intereseaza sunt extrem de avantajoase.

Suruburi de inalta rezistenta IP – organe de asamblare de inalta calitate

Cei de la Bendkopp sunt cunoscuti pentru gama larga de suruburi de inalta rezistenta IP care pot fi folosite in orice operatiune de asamblare. Ceea ce recomanda aceste produse este calitatea, dar si materialele rezistente din care sunt confectionate si care prezinta o durata destul de lunga de viata.

Majoritatea suruburilor pe care cei de la Bendkopp le comercializeaza sunt realizate din otel sau din aliaje de otel, dar vei putea opta si pentru suruburi din cupru, inox, aluminiu etc. Inainte de a fi disponibile pe piata, aceste produse ajung sa fie testate conform standardelor in domeniu de la ora actuala.

Fiind vorba despre unul dintre cei mai cunoscuti producatori de suruburi din tara, ai toata increderea ca te vei bucura de calitate superioara in ceea ce priveste produsele pe care vrei sa le achizitionezi de la Bendkopp.

Bendkopp – oricand este vorba despre suruburi de inalta rezistenta IP!

Bendkopp este compania producatoare din Cluj-Napoca de tot felul de organe de ansamblare; odata cu acestea, cei de la Bendkopp au in vedere si comercializarea de electrice, scule, feronerie, instrumente pentru fixare de mare tonaj, termoizolant, aparate de masura si control, izolanti, scule electrice, instrumente de asamblare si fixare, adezivi etc.

Ceea ce ii face pe cei de la Bendkopp sa fie atat de cunoscuti tine de faptul ca de peste 15 ani, Bendkopp si-a creat un renume pe piata produselor de asamblare prin calitatea pe care o ofera, dar si prin serviciile pe care le propune tuturor celor interesati. Produsele si serviciile celor de la Bendkopp sunt orientate spre client si spre satisfacerea tuturor cerintelor lor indiferent cat de exigente ar parea.

Chiar daca la inceput firma Bendkopp a fost una de mici dimensiuni, regionala, in cel mai scurt timp, a reusit sa se dezvolte figurand printre companiile de talie internationala de la noi din tara. In continuare, cei de la Bendkopp colaboreaza cu nume cunoscute din Europa pentru a deservi tuturor clientilor.

Produsele pe care cei de la Bendkopp le ofera clientilor sunt realizate din otel, cupru, inox, oteluri aliate, aluminiu etc. conform standardelor internationale din domeniu: STAS, ISO, DIN, AISI etc. Pentru a putea plasa o comanda direct la Bendkopp, va trebui sa iei legatura cu expertii firmei care iti vor indica toate informatiile de care ai nevoie.

Bendkopp – sursa sigura pentru suruburi de inalta rezistenta IP!