pompa submersibila 1 tol

pompa submersibila 1 tol

Shop eInstal este singurul magazin online care va ofera posibilitatea de a va achizitiona toate tipurile de echipamente si produse necesare dintr-un singur loc, fara a mai cauta si naviga pe zeci de pagini de internet. O categorie speciala de clienti asupra careia ne axam este si cea a persoanelor care locuiesc la case sau in mediul rural, acolo unde nu exista o infrastructura bine-dezvoltata pentru alimentarea cu apa. Pentru acestia avem o gama variata de echipamente cum ar fi hidrofoare, pompe si multe alte accesorii si nu numai.

Principiul de functionare al acestui gen de pompa

In cadrul acestui articol vom vedea practic ce este o pompa submersibila 1 tol si care este principiul de functionare al acesteia. Insa, inainte de toate, pentru cine se intreaba ce este un tol, acesta este echivalenul unui inch si are echivalentul a 2,54cm, asadar, este usor sa va imaginati cat de subtire este aceasta pompa submersibila 1 tol, ea putand fi utilizata pentru tevi cu diametre de minim 4toli sau inchi. Acest gen de tevi este foarte utilizat mai ales in instalatii casnice de alimentare cu apa pentru realizarea puturilor de apa.
Datorita constructiei sale, o pompa submersibila 1 tol foloseste un sistem mai complex de pompare care ii permite sa ofere suficienta putere, chiar daca este atat de subtire. Carcasa acestui gen de pompa este realizata din inox pentru a putea rezista presiunii si mai ales, pentru a oferi rezistenta intregii pompe. Pmpa functioneaza la o tensiune nominala de 220V si poate oferi suficienta presiune pentru a functiona chiar si la 80m adancime. Sistemul de pompare este unul care are la baza pe cel folosit la pompele cu centrifuga, insa, din cauza dimensiunilor reduse, pentru a oferi forta necesara, intr-o pompa submersibila 1 tol sunt folosite un set de elici de centrifuga care impun apei o forta de compresie destul de puternica.

Pompa submersibila 1 tol – extrem de versatila si eficienta

Desi sunt foarte subtiri, acest gen de pompe pot fi echipate cu diferite tipuri de motoare electrice, incepand cu cele de 220V monofazice, pana la cele de 380V trifazice. Asadar, in functie de nevoile dumneavoastra puteti alege dintr-o gama variata de modele si puteri. O pompa submersibila 1 tol nu necesita ingrijiri speciale, insa, periodic va recomandam o verificare. Mai ales in conditiile in care exista suspiciuni de infiltratii de pamant sau corpuri straine. Acest gen de pompe nu pot lucra in ape murdare sau cu un continut de nisip si pulberi mai mare de 20 – 40g/ m3 deoarece o concentratie mai mare ar putea duce la defectarea sau blocarea pompei. Asadar, asigurati-va ca putul dumneavoastra a fost bine curatat inainte de a folosi o pompa submersibila 1 tol.
In concluzie putem spune ca aceste pompe sunt foarte versatile si mai ales, utile in orice gospodarie sau unde este necesara pomparea apei din put. La magazinul online www.shop-einstal.ro veti gasi mai multe modele de pompa submersibila 1 tol, precum si o gama foarte variata de produse, toate la cele mai bune preturi din tara!}