colectare deseuri medicale

colectare deseuri medicalePansamente utilizate, seringi, ambalaje de medicamente, deseuri anatomo-patologice..toate trec printr-un proces meticulos de colectare, transport si eliminare, fiind considerate deseuri cu un grad ridicat de periculozitate. Pentru ca intreg procesul sa se desfasoare in conformitate cu normele impuse la nivel national si european este necesara logistica unei companii specializate in colectare deseuri medicale.

Steryl Eco are ca principal domeniu de activitate gestionarea, colectarea, transportul si eliminarea deseurilor medicale, operatiuni pe care le desfasoara cu ajutorul personalului specializat si a echipamentelor specifice. Prin serviciile pe care le ofera, Steryl Eco aduce sistemului sanitar romanesc beneficiul celei mai noi si sigure solutii ecologice in materie de deseuri medicale.

In ceea ce priveste serviciul de colectare deseuri medicale, acesta se desfasoara pe baza tehnologiilor moderne, in deplina concordanta cu normele europene aflate in vigoare. Pentru colectare deseuri medicale Steryl Eco dispune de recipiente si ambalaje speciale (respecta codul de culori prin care se marcheaza gradul de periculozitate a deseurilor).Dupa colectarea propriu-zisa, deseurile medicale sunt transportate in vehicule avizate de Ministerul Sanatatii, special concepute pentru o astfel de activitate.

Pe scurt, Steryl Eco iti pune la dispozitie servicii complete si personalizate in functie de necesitati/exigente si in functie de tipul deseurilor rezultate din activitatile medicale pe care le desfasori.

Colectare deseuri medicale-Pentru un mediu mai sigur

In toate unitatile medicale, activitatile legate de gestionarea deseurilor rezultate din activitatile medicale si activitatile conexe fac parte din obligatiile profesionale. Prin gestionarea deseurilor medicale, se intelege: colectarea separata pe categorii, ambalarea, stocarea temporara, reciclarea, valorificarea, transportul, tratarea  si eliminarea deseurilor medicale. Se acorda o atentie speciala deseurilor periculoase, cu risc de infectarea asupra omului si asupra mediului inconjurator.

Ce trebuie sa stii despre deseurile medicale?colectare deseuri medicale

1.Deseurile medicale reprezinta totalitatea deseurilor rezultate din activitatile specifice, din aceasta categorie facand parte atat deseurile periculoase cat si cele nepericuloase.

2. Deseurile medicale se clasifica in mai multe categorii, printre care: deseuri periculoase si nepericuloase, deseuri anatomo-patologice si parti  anatomice, deseuri infectioase (deseuri lichide sau solide contaminate cu sange sau alte fluide), deseuri chimice si farmaceutice (substante chimice solide, lichide sau gazoase toxice), deseuri intepatoare-taietoare.

3. Deseurile medicale rezulta din orice activitate de diagnostic, preventie, tratament, cercetare, precum si de monitorizare si recuperare a starii de sanatate, care implica sau nu utilizarea de instrumente, echipamente, substante ori  aparatura medicala.

Pentru eficientizarea intregului proces de gestionare a deseurilor, unitatile medicale (cabinete particulare, spitale de stat, spitale private, laboratoare de cercetare medicala, farmacii, etc.) pot apela la societati specializate pe acest segment.

Colectare deseuri medicale, doar prin Steryl Eco

colectare deseuri medicalePentru colectare deseuri medicale conform celor mai stricte rigori in domeniu, apeleaza la Steryl Eco, companie ce-si pune la dispozitie serviciile pe intreg teritorul tarii. Compania se adreseaza clinicilor, spitalelor si altor institutii medicale aflate in cautarea unor solutii ecologice de colectare/transport/eliminare deseuri medicale.

Mai mult, Steryl Eco furnizeaza ambalaje pentru colectarea separata a diferitelor deseuri periculoase, respectand normele metodologice aflate in vigoare. Si pentru ca isi propune sa ofere solutii de ultima generatie in materie de deseuri medicale, Steryl Eco are accesul la cea mai noua si ecologica tehnologie de neutralizare a deseurilor medicale din Romania, cu o capacitate de procesare de 3,6  tone/zi.

Pentru informatii suplimentare cu privire la colectare deseuri medicale, acceseaza www.steryleco.ro. Echipa Steryl Eco iti asigura servicii gratuite de consiliere.document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);