stalpi ornamentali

stalpi ornamentali

Intr-o societate preponderent urbana, micile placeri ale vietii au fost de multa vreme ingopate sub betoane si aceprite cu un strat gros de stres si griji. Toata acea agitatie si tot tumultul marilor orase paraca ne oboseste doar atunci cand ne gandim la el si parca in zilele acelea cand venim obositi de la serviciu sau storsi de energie de la vreo sedinta de cumparaturi  pentru casa, tot ce ne-am dori este sa ne putem relaxa  cumva, oricum.

Pentru a nu mai privi orasul ca un aspirator de energie pozitiva si ganduri bune, solutiile  cele mai ingenioase se gasesc in lucruri marunte. Ca de exemplu in stalpii ornamentali de pe strazi.

 Utilizarea si importanta stalpilor ornamentali:

Iluminatul public a devenit o necesitate in conditiile in care viata marilor orase nu se opreste atunci cand apune Soarele. Este destul de greu sa ajungi acasa pe intuneric si nici foarte sigur nu putem spune ca este. Din acest motiv iluminatul stradal este omniprezent si nu doar in marile orase. Ideea cea mai interesanta la acest lucru este faptul ca s-au gasit modalitati placute de a inveseli strazile oraselor noaptea, iar una dintre acestea este  folosirea stalpilor ornamentali. In parcuri, pe stradutele laturalnice, in centrele istorice, se potrivesc oriunde si creeaza o stare senzationala de BINE.

Cat de placuta este acea senzatie in care dupa o seara petrecuta cu prietenii prin parcuri va amintiti a doua zi  de cele mai amuzante faze si radeti  copios singur prin casa. Sau cati fiori va dau amintirile primei intalniri terminate cu o plimbare lunga spre casa ei? Poate omitem sa  dam importanta lucrurilor marunte insa acea atmosfera care inca va inveseleste si va creeaza fluturi in stomac este intretinuta de mici detalii, ca de exemplu peisajul de care v-ati bucurat in momentul respectiv, iar acesti stalpi ornamentali au un efect surprinzator in creearea atmosferei potrivite

 Cele mai interesante modele de stalpi ornamentali:

Designul stalpilor ornamentali conteaza enorm atunci cand doriti sa impletiti utilul cu placutul. Pe piata actuala exista o multime de variante din care puteti alege, fiecare om al domeniului incercand sa va ofere  cat mai multa calitatea, un aspect cat mai placut dar si o rezistenta  exceptionala. Dat fiind faptul ca rolul lor este sa vegheze asupra orasului, nu incape loc de “se poate si mai bine”. Pe strazile din Romania, foarte apreciati si prezenti sunt stalpii ornamentali din fonta insa la fel de durabili sunt si cei din fonta si aluminiu. Forma  lor si  cea a corpurile de iluminat  propriu-zise sunt disponibile intr-o gama foarte variata. De la clasicele sfere pana la tot felul de felinare in stil victorian, georgian sau chiar baroc, aveti cu siguranta de unde alege daca va faceati griji in acesta pivinta; intrucat designerii si-au lasat imaginatia sa zburde, iar rezultatele sunt uimitoare. Nu ai zice niciodata ca se poate face arta din iluminatul stradal dar iata ca totusi se poate!

Mai multe pe WWW.palagio.ro

 } else {