De 20 de ani activa pe piata curatatoriilor si spalatoriilor profesioniste, firma Horeind si-a castigat o cota de piata impresionanta si un portofoliu bogat de clienti multumiti din domeniul HORECA. Indiferent de client, masinile de spalatorie profesionala textila oferite de Horeind si-au indeplinit cu succesul scopul. Produse textile, de la lenjerii de pat si de corp din hoteluri si spitale, haine de lucru din fabrici, fete de masa din restaurante, draperii, cuverturi si pilote din hoteluri, pensiuni sau centre de sanatate, huse din diverse domenii de activitate, toate s-au bucurat de o intretinere specializata calitativa, fara a afecta tesatura, garantand chiar obtinerea unei texturi moi si a unui miros de prospetime si curatenie impecabila.

Spalatorie profesionala textile de inalte standarde si asistenta garantata la montare si punere in functiune

Specialistii de la Horeind ofera servicii complementare masinilor profesionale comercializate pentru montarea si punerea in functiune a echipamentelor achizitionate. Asistenta oferita pentru aceste servicii este gratuita. In plus, toate masinile dedicate pentru o spalatorie profesionala textile beneficiaza de garantie. Compania Horeind ofera pe site-ul sau, www.spalatorii-textile.ro produse profesionale diverse pentru o gama larga de servicii, precum curatatorie chimica, spalatorii profesionale, masini de uscare, echipamente pentru finisat confectii si textile, precum si accesorii diverse conexe acestor domenii.

Angajatii de la Horeind urmeaza periodic cursuri si traininguri de specialitate cu privire la functionarea noilor modele comercializate. Astfel, specialistii Horeind sunt gata intotdeauna sa ofere cele mai bune sfaturi profesioniste pentru orice nevoie a unui client Horeca. Ba mai mult, o data devenit client Horeind beneficiezi de asistenta si service in maxim 24 de ore de la solicitare. Tehnologiile de ultima ora disponibile in domeniu sunt insusite temeinic de angajatii Horeind care pot face in orice clipa recomandari si propuneri moderne pentru echiparea unui client cu cele mai bune solutii tehnice si la orice buget disponibil.

Spalatorie profesionala textile pentru orice client Horeca

Masinile de spalat comercializate de Horeind, precum si intreaga gama de echipamente pentru spalatorie profesionala textile disponibila aici http://www.spalatorii-textile.ro/Girbau-Echipamente-profesionale-pentru-spalatorii-textile, sunt ideale pentru orice tip de material, orice destinatie si orice client. Astfel, nume renumite din segmentul Horeca au apelat la produsele Horeind si sunt multumite de rezultatele obtinute.

Dintre clientii 100% multumiti, se pot enumera:

–          Hoteluri: nume cunoscute din Bucuresti, Sinaia, Ploiesti, Busteni, judetul Bihor, Predeal, Poiana Brasov, Cluj Napoca, Baile Felix, Sovata, Oradea, Navodari, Eforie Nord, Timisoara si multe alte orase mari, statiuni de mare sau de munte si pensiuni diverse.

–          Spitale: centre de sanatate de mari dimensiuni din Bucuresti, Ploiesti, Campina, Sibiu, Baia Mare, Giurgiu, Olanesti, Targu Neamt, Mangalia, Ramnicu Valcea si multe altele.

–          Spalatorii-curatatorii ecologice cu sedii deschise in toata tara.

–          Spalatorii ecologice din fabrici din Bucuresti, Resita, Suceava, Iasi, Timisoara, Ploiesti, Cluj Napoca si multe altele.

–          Spalatorii din cluburi sportive, scoli de diferite niveluri, penitenciare, centre de ingrijire copii sau varstnici – deschise pe tot teritoriul tarii.

In afara de siteul Spalatorii-textile.ro care sta la dispozitia clientilor din toata tara, puteti contacta reprezentantii Horeind la sediul din Bucuresti, bulevardul Bucurestii Noi nr 25 A, in sector 1, precum si la telefoanele 031 10 63 061, 0723 228 561, 0726 385 162 si 0744 344 402.}