masina de fum

masina de fumEsti gazda unui eveniment si vrei ca totul sa fie organizat ca la carte? Vrei sa dai un plus de originalitate momentelor si astfel sa-i impresionezi chiar si  pe cei mai pretentiosi invitati? Vrei sa transformi evenimentul intr-un adevarat spectacol presarat cu efecte speciale, jocuri de lumini si inca un detaliu important gata sa creeze emotie? Alege o masina de fum, accesoriu indispensabil petrecerilor de top!

Fiind un element atat de important, este indicat sa alegi un furnizor care sa-ti garanteze calitatea: Sound Stil, companie ce activeaza in domeniul comertului cu echipamente profesionale de lumini, audio si instrumente muzicale. Astfel, din catalogul de produse oferit de Sound Stil poti alege o masina de fum performanta, ce poate fi actionata de la distanta prin intermediul unei telecomenzi cu fir sau wireless,sau cu ajutorul unui controler DMX.

In functie de cantitatea de fum dorita ai posibilitatea sa alegi intre modele cu capacitati diferite ale rezervorului sau masini de fum greu, pe baza de gheata carbonica.

Da evenimentului tau un plus de originalitate si alege o masina de fum oferita de Sound Stil!

Masina de fum- Efecte speciale pentru evenimentul tau

Petrecerile banale nu mai sunt de mult la moda! Astazi se poarta evenimentele in cadrul carora efectele speciale ocupa un loc primordial si unde atmosfera incendiara este la ea acasa! Asadar, spune adio evenimentelor lipsite de stralucire si adopta si tu un trend in mare voga peste tot in lume:  jocurile de lumini, luminile arhitecturale si, nu in ultimul rand, masinile de fum!

Direct de la Hollywood, la evenimentul tau! Masinile de fum sunt utilizate cu succes de marile studiouri de film pentru a crea atmosfera dorita, fie ca este vorba de un moment romantic, de unul de suspans ori de unul mistic. Adopta si tu moda marilor case de productie cinematografice si adauga nuntii, botezului, concertului sau petrecerii tale private un plus de efect.

Ce trebuie sa stii despre o masina de fum

Masinile de fum se clasifica in doua mari categorii: cele care folosesc doar gheata carbonica (gheata uscata) si apa incalzita  si cele care folosesc un lichid de fum (de regula un glycol mai special). Dintre acestea, masinile de fum pe baza de gheata carbonica sunt cele mai spectaculoase. De ce gheata carbonica pentru efecte speciale este atat de populara? Datorita particularitatii acestui compus (dioxid de carbon) de a trece din stare solida direct in stare gazoasa!

Utilizarea ghetii carbonice are avantajul ca este mai densa decat fumul produs de alte masini asemanatoare si mai alba! Un alt avantaj major este ca fumul produs de gheata carbonica este nontoxic si ramane la nivelul solului.

La petreceri, masinile de fum cu gheata carbonica se folosesc pentru efectul de fum sau ¨patura de nori¨ de pe scena sau de pe ringul de dans.

Vrei sa achizitionezi o masina de fum perfecta pentru petrecerea ta? Sound Stil are solutia!

Sound Stil comercializeaza o gama diversificata de masini de fum si alte echipamente pentru efecte speciale, toate la preturi avantajoase. Din catalogul nostru poti opta pentru o masina de fum clasica sau pe baza de gheata carbonica, cu un design robust si dotata cu accesorii de ultima generatie.

Masinile de fum comercializate de Sound Stil , pot fi utilizate pentru orice tip de eveniment, fie el outdoor sau indoor, acolo unde se doreste creerea unui moment aparte.

Pentru a achizitiona masina de fum la preturi mici, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne!

 d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);