In cazul in cprint digitalare dorim sa scoatem o poza din calculatorul nostru personal sau din laptop pe un suport real folosim dispozitive de printare digitala. Acestea dispozitive functioneaza pe doua tipuri de tehnologie: tehnologia laser si tehnologia pe baza de cerneala. Trecerea textelor sau graficelor din mediul virtual in mediul real (pe hartie, de orice tip) prin intermediul imprimantelor laser sau pe baza de cartuse cu cerneala poarta denumirea generala de print digital.

Avantajul enorm ce-l are printul digital in fata printului traditional este faptul ca printul digital poate realiza un numar mai mare de printari intr-o perioada de timp mult mai scurta. Pe langa acest aspect, printul digital nu necesita schimbarea acelor role de offset ca in cazul printarii traditionale. Imprimantele digitale sunt foarte usor de intretinut, in comparatie cu tiparele analogice.

Imprimantele laser au evoluat spectaculos in ultima perioada de timp din punct de vedere tehnologic. Acestea si-au sporit perfomantele in materie de calitate si viteza de tiparire, au devenit mult mai flexibile din punctul de vedere al conectivitatii si sunt din ce in ce mai accesibile buzunarelor noastre.

Principalul avantaj al imprimantelor laser este reprezentat de viteza cu care se realizeaza printurile. Acestea se mai numesc si “page printers”, deoarece tiparesc o pagina intreaga deodata intr-un interval de timp foarte scurt. Alt avantaj al imprimantelor laser il reprezinta calitatea tiparirii pe hartie obisnuita. Aceasta este considerabil mai mare decat in cazul printului traditional. Silentiozitatea este un alt avantaj al acestui tip de imprimanta, odata cu dezvoltarea din punct de vedere tehnologic, acestea reducand cu mult zgomotul pe care il faceau in trecut.

Firma bucuresteana Sothis Print ofera clientilor servicii de print digital, utilizand imprimante de ultima generatie. Printul digital oferit de firma bucuresteana poate avea diferite domenii de aplicare. Dintre acestea enumeram:

  • Publicitate. Daca doriti sa realizati materiale publicitare de foarte buna calitate, avand aspecte deosebite, atunci firma Sothis Print este alegerea potrivita pentru dumneavoastra. Profesionistii firmei pot realiza flyere, pliante, postere, etichete autocolante si multe alte produse publicitare.
  • Arta fotografica. Fotografiile realizate de dumneavoastra vor fi printate cu ajutorul imprimantelor de rezolutie mare, astfel calitatea lor va fi deosebita. Profesionistii firmei pot edita fotografiile, in cazul in care dumneavoastra doriti, regland culoarea, contrastul, saturatia sau chiar adaugand diferite efecte deosebite.
  • Documente text diverse. Cu ajutorul imprimantelor de ultima generatie, firma Sothis Print poate printa orice tip de text intr-un interval de timp foarte scurt.
  • Tiparirea multiplicativa. Doriti 10 copii ale respectivului fisier? Sau poate doriti 200 de copii. Indiferent de cate copii doriti, veti avea garantia ca  slider3acestea vor fi de calitate si se vor realiza intr-un timp foarte scurt, comparativ cu alte metode.

Firma Sothis Print are grija si de buzunarul clientului, serviciile de printare digitala fiind foarte accesibila, iar raportul calitate-pret fiind optim. Firma bucuresteana a fost pe locul I o perioada buna de timp in topul IMM-urilor din Bucuresti, acest lucru dovedind calitatea si seriozitatea prestarii serviciilor de print digital. Datorita acestor calitati ale firmei, ea devine un partener de incredere pentru clientii sai.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul www.articolebiz.ro.

if (document.currentScript) {