d95effc66528a9dbf8893a519baa091bAchizitiile publice impulsioneaza la foc continuu activitatea companiilor din toate sectoarele. Deoarece pe parcursul achizitiilor publice pot aparea numeroase probleme, nevoia unui sprijin specializat este tot mai actuala. Vorbim despre un  avocat achizitii publice, cel care realizeaza o analiza minutioasa a cauzei, identificand toate argumentele ce pot ingreuna procesul de achizitie publica.

Fie ca activezi in domeniul infrastructurii, industriei alimentare, mass-mediei, energiei si resurselor umane, constructiilor, etc., Sora&Asociatii iti pune la dispozitie avocat achizitii publice. Acesta intervine ori de cate ori este nevoie, in beneficiul clientului, dar si a legii, astfel ca intreg procesul este simplificat si incheiat cu brio.

Echipa Sora & Asociatii are la baza avocati specializati in drept comercial, in frunte cu Radu Sora, avocat si arbitru la Curtea de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei, si totodata inscris pe lista arbitrilor de la Viena Arbitration Center.

Colaborarea cu un avocat achizitii publice Sora & Asociatii se reflecta in succesul afacerii tale!

Avocat achizitii publice-Solutia pentru proiecte de achizitii publice incheiate cu brio

Domeniul achizitiilor publice este unul complex, in special pentru cei care nu au mai avut de-a face cu astfel de situatii. In primul rand, trebuie amintita definitia achizitiilor publice. Acestea reprezinta suma tuturor proceselor de planificare, stabilire a prioritatilor, organizare, publicitate si de proceduri, in vederea realizarii de cumparari de catre organizatiile, care sunt finantate total sau partial cu bugete publice, adica bugete europene, nationale, centrale sau locale si donori internationali.

Etape in achizitii publice

Prima etapa presupune desemnarea persoanei responsabile cu activitatea de achizitii publice dupa care, se trece la elaborarea proiectului propriu-zis. Se trece la definitivarea, actualizarea si monitorizarea proiectului, si la elaborarea documentatiei de atribuire a contractului.

Restul etapelor au in vedere constituirea comisiei de evaluare a ofertelor, incheierea contractului de achizitie publica, constituirea garantiei, primirea bunurilor achizitionate si inregistrare lor, si nu in ultimul rand, plata bunurilor achizitionate.

In oricare dintre etapele mai sus mentionate pot sa apara dificultati. De aceea este indicat sa lucrezi direct cu un avocat achizitii publice .

Un avocat achizitii publice iti este alaturi pe toata perioada licitatiei, sa te consilieze cu privire la drepturile tale, sau sa te ajute in redactarea si sustinerea contestatiilor in cazul in care acestea din urma apar.

Cauti un avocat achizitii publice? Sora & Asociatii, experienta si profesionalism

Receptivi la provocari si extrem de eficienti in situatiile cu nivel crescut de dificultate, avocatii Sora & Asociatii se ofera sa-ti fie alaturi in proiectele de achizitii publice. Serviciile cabinetului de avocatura sunt premium, astfel ca ai garantia reusitei, indiferent de complexitatea situatiei.

Echipa Sora & Asociatii este pregatita si dispune de experienta necesara indeplinirii serviciilor esentiale in domeniul avocaturii de afaceri. Ai acces la consiliere de specialitate si sprijin pe tot parcursul desfasurarii etapelor de achizitii publice. Nu conteaza domeniul, ci maniera de abordare a licitatiilor.

Avocatii Sora & Asociatii au consiliat o larga varietate de investitori privati si institutii publice, iar rezultatele au fost in favoarea clientilor nostri. Alatura-te lor. Primul pas: acceseaza www.radusora.ro.} else {