9e4287dcdc937ac244078e0a8e24ac36Ai fost curios sa vezi cum s-ar potrivi un sistem de iluminat cu LED in casa ta? Vrei sa iti achizitionezi astfel de sisteme de iluminat cu LED, dar nu stii la ce furnizor ar trebui sa apelezi? Cei de la Fan Electric Serv Com iti pot sari in ajutor de fiecare data cand este cazul punandu-ti la dispozitie sisteme de iluminat dintre cele mai moderne.

Vrei sa te poti bucura de eficienta atunci cand vine vorba de sistemele de iluminat? Ai avut in vedere niste sisteme de iluminat cu LED? Aparute recent pe piata de specialitate, aceste sisteme de iluminat cu LED se remarca printr-o durata de viata destul de mare si printr-o calitate superioara a luminii furnizate. Acest lucru il poti constata si tu, de unul singur daca mergi pe mana celor de la Fan Electric Serv Com.

De ce sa optezi pentru sisteme de iluminat cu LED?

Sistemele de iluminat cu LED au devenit o solutie extrem de eficienta pentru toti cei care vor sa dea banii pe un produs cu o durata destul de mare de viata, dar si pentru cei care i-au in considerare impactul destul de redus asupra poluarii mediului inconjurator. Pentru inceput, aceste sisteme de iluminat cu LED pot avea o durata de viata echivalenta cu pana la 100.000 de ore, in functie de produsul ales.

Dupa cum se poate observa, niste sisteme de iluminat cu LED nu se pot compara cu sursele de iluminat cu incandescenta sau sursele fluorescente, cu o durata de viata mult mai mica. De asemenea, optand pentru o sursa cu LED, vei vedea ca ea este mult mai fiabila decat una traditionala: sursa se va comporta normal in caz de variatii de temperatura, socuri mecanice, vibratii etc.

Totodata, daca iti doresti o anumita culoare a luminii, nu mai ai nevoie de filtre: aceste sisteme de iluminat cu LED produc lumina de culoarea dorita in functie de materialul semiconductor. Pe langa aceste lucruri, sistemele de iluminat cu LED se bucura de un design compact, cu dimensiuni reduse. Pentru ca tu sa poti dispune de nivelul de lumina dorit echivalent cu cel al corpurilor obisnuite, vei avea nevoie de produse cu o gupare de mai multe LED-uri.

Cat despre ciclurile aprindere-stingere, nu trebuie sa iti faci nicio problema: aceste sisteme de iluminat cu LED nu ajung sa fie afectate de aceste cicluri rapide ca in cazul sistemelor traditionale si prin urmare, le poti folos cu toate incredere in aplicatii cu senzori de prezenta sau semnalizatoare. Iar cel mai important aspect legat de LED-uri consta in faptul ca nu emit radiatii infrarosii sau ultraviolete: sursele de lumina cu incadescenta transforma mare parte din energie in radiatie infrarosie. Acestea sunt doar cateva beneficii de care putem avea parte cu sistemele de iluminat cu LED.

Fan Electric Serv Com iti propune sisteme de iluminat cu LED!

Fan Electric Serv Com se ocupa cu furnizarea de servicii si produse pentru o vasta paleta de aplicatii electrice. Pe langa sisteme de iluminat cu LED, tu mai poti dispune si de alte produse de calitate comercializate la preturi cu adevarat avantajoase: stabilizatoare de tensiune, generatoare electrice, convertizoare de frecventa, automatizari electrice etc.

Avand experienta vasta in domeniu, precum si un personal experimentat, Fan Electric Serv Com va raspunde prompt solicitarilor tale: alege sa lucrezi cu echipa de specialisti in aplicatii electrice pentru a dispune de lucrari executate cum nu se poate mai bine!

Fan Electric Serv Com – aprovizioneaza-te de la ei cu sisteme de iluminat LED! d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);