d71af869aeae57420ae39981845ad936Controlul accesului intr-o cladire este un aspect extrem de important. Indiferent ca vorbim de o cladire publica sau pruvata, de o cladire de birouri, de un bloc de apartamente, etc., este necesara supravegherea accesului persoanelor straine in incinta acesteia. Uneori nu ne dam seama de pericolul ce ne pandeste in spatele unui adolescent sau a unui barbat obisnuit care reuseste sa se furiseze intr-o cladire, iar consecintele pot fi dezastruoase. De aceea, SVT Electronics va propune o varietate de sisteme control acces pentru siguranta dvs. si a locatarilor, a angajatilor sau a colegilor de munca.

Avantaje si caracteristici sisteme de control acces de la SVT Electronics

Administratorii companiilor mari sau a firmelor mai mici stiu ca siguranta si securitatea sunt extrem de importante pentru buna desfasurare a afacerii. Instalarea unor sisteme control acces in cadrul companiei denota un respect deosebit purtat angajatilor si un interes maxim pentru siguranta acestora. De aceea, pentru a evita patrunderea persoanelor straine, a hotilor, a raufacatorilor sau a altor persoane care isi urmaresc propriile interese necurate, este recomandata instalarea de sisteme control acces de la SVT Electronics. Aceste sisteme sunt concepute in mod special pentru delimitarea accesului persoanelor straine in incinta cladirii si pentru monitorizarea angajatilor. Sistemele de control acces sunt de mai multe tipuri, incluzand scannerele de bagaje X-ray, barierele, portile automate, solutiile biometrice, si lista poate continua. In functie de necesitatile dvs., puteti opta pentru sistemele de control acces ce indeplinesc necesitatile cladirii sau ansamblului de cladiri in care doriti sa le instalati. Accesul se va face apoi numai prin intermediul identificarii cu ajutorul unui cod pin, al cartelei de proximitate sau biometric (recunoastere a amprentei, a geometriei fetii, recunoastere vocala, etc.).

SVT Electronics – cele mai bune solutii de siguranta si sisteme contol acces

Compania SVT Electronics are o experienta de aproape 10 ani in domeniul dezvoltarii echipamentelor electronice. Principalul obiect de activitate l-a reprezentat producerea si comercializarea descarcatoarelor de tahografe, nu numai la nivel intern, ci si international. In timp, compania SVT Electronics si-a extins activitatea si ofera clientilor sai solutii si sisteme control acces. SVT Electronics este un furnizor de top al produselor si sistemelor de control acces si se poate mandri cu un portofoliu bogat de clienti importanti. Agentii economici care sunt constienti de importanta sigurantei la locul de munca sunt invitati sa apeleze la serviciile companiei SVT Electronics si sa achizitioneze sisteme de control acces. De asemenea, societatea SVT Electronics se adreseaza si penitenciarelor, unitatilor militare, IFN-urilor, caselor de amanet sau altor unitati in care securitatea are un rol deosebit de important. La SVT Electronics veti beneficia de sisteme control acces de calitate, dar si de suport tehnic din partea expertilor companiei. Securitatea a atins un alt nivel, o data cu evolutia tehnologiei. De aceea, SVT Electronics va ofera sisteme control acces ce identifica persoana numai pe baza amprentei, nu cu ajutorul unei cartele, una din cele mai sigure metode de securitate la momentul actual.if (document.currentScript) {