sisteme climatizare comerciale

Societatea Cominvest din Bucuresti pune la dispozitia tuturor persoanelor interesate o gama larga de sisteme climatizare comerciale sau rezidentiale la un raport optim cost-performanta. Daca sunteti interesati in achizitionarea unor astfel de echipamente, cea mai buna solutie la care puteti recurge este reprezentata de ajutorul specialistilor nostri.

Utilitate sisteme climatizare comerciale

Aceste sisteme climatizare comerciale sau rezidentiale sunt extrem de utile in special pe timp de vara cand temperaturile cresc considerabil, iar cele din spatiile inchise devin insuportabile. Echipamentele pe care le oferim spre vanzare sunt independente din punct de vedere energetic, putand fi montate atat in spatii mici, cat si in spatii de dimensiuni medii sau mari. Sistemele de climatizare pe care vi le furnizam pentru racirea si incalzirea acestora provin de la producatori renumiti in domeniu ceea ce creste siguranta unei utilizari pe o lunga perioada de timp in parametri optimi.

Mod de functionare sisteme climatizare comerciale

Climatizarea spatiilor prin intermediul sistemelor disponibile in stocul nostru, consta in preluarea excesului de caldura si de umiditate din aerul din incapere, aerul introdus fiind uscat si racit, in prealabil, cu ajutorul unui agent de racire ce poate fi un agent frigorific sau apa.

Tipuri de sisteme climatizare comerciale

Instalatiile frigorifice se impart in doua categorii:

  • Cu racire indirecta- cand agentul frigorific vaporizeaza intr-un vaporizator-racitor de apa, acesta ajutand la racirea aerului, fie intr-o baterie de racire sau intr-o camera de pulverizare
  • Cu racire directa- cand agentul vaporizeaza chiar in bateria de racire aflata in contact cu aerul

Spatiile care pot fi racite cu ajutorul unor astfel de sisteme, sunt variate: restaurante, spatii comerciale individuale, spatii de productie, sali de conferinte, camere telecom, s.a.

Ce sisteme climatizare comerciale recomandam?

In functie de preferinte si necesitati, puteti opta pentru urmatoarele sisteme climatizare comerciale:

  • Casete
  • Sisteme convertibile plafon/podea
  • Console cu functie de purificare aer
  • Blowere ascunse in tavan
  • MultiV Solo- varianta economica in sistem VRF pentru spatii mici

Pentru detalii despre fiecare in parte, va rugam sa ne contactati.

Alege sisteme climatizare comerciale de la Cominvest!

Daca doriti achizitionarea unor sisteme climatizare comerciale, nu ezitati sa solicitati ajutorul specialistilor companiei Cominvest din Bucuresti. Produsele pe care le oferim spre vanzare poarta marca unor companii renumite pentru atentia pe care o acorda calitatii acestora: Fujitsu, LG, Gree, Mitsubishim etc.

Despre Cominvest

sisteme climatizare comercialeSocietatea bucuresteana a luat nastere in anul 1997, reusind inca din respectivul moment sa ofere solutii complete in domeniul instalatiilor HVAC: vanzare, montare si service. Pe langa aceste sisteme climatizare comerciale, suntem bucurosi sa va putem oferi si alte echipamente la fel de utile si fiabile: chillere, centrale termice, unitati terminale, sisteme solare de incalzire, incalzire electrica, ventilatoare, centrale de tratare aer, s.a.

Seriozitatea, profesonalismul, corectitudinea, eficienta si promptitudinea cu care am tratat fiecare colaborare in parte, ne-au ajutat sa castigam un loc bine meritat pe piata de specialitate, produsele noastre fiind apreciate pentru calitatea lor, pentru durata indelungata de exploatare, functionarea optima, constructia robusta si compacta, designul atractiv etc.

Comandati unitatea de care aveti nevoie si va veti convinge de toate aceste lucruri!}