sisteme climatizare comerciale

sisteme climatizare comercialeDaca pe vremuri oamenii aveau doar o sursa principala de racorire in timpul sezonului cald, si aceea era apa, fie ea din Marea Neagra sau din oricare alt strand din oras, astazi lucrurile au fost oarecum deturnate de mersul tehnologiei. Nu, Marea Neagra si toate celelalte stranduri si piscine nu si-au schimbat menirea, insa de ele s-a apropiat foarte mult un alt mijloc de racorire pe timpul sezonului canicular. Acest mod de racorire inovativ este reprezentat de sistemele de climatizare. Acasa, la serviciu, in masina sau la cumparaturi, aerul conditionat este actorul principal pe timp de vara, atunci cand temperaturile de afara sunt insuportabile. Nu de putine ori, atunci cand suntem la plimbare prin oras, ne “adapostim” de caldura prin interiorul marilor lanturi de magazine, si asta datorita faptului ca acestea sunt dotate cu sisteme climatizare comerciale performante. Din postura de detinator al acestor spatii, este vital sa considerati instalarea unor astfel de sisteme, iar un furnizor profesionist in acest caz este reprezentat de compania Cominvest din Bucuresti.

Ce sunt aceste sisteme de climatizare comerciale ? 

Traim vremuri in care este de neconceput sa-ti faci cumparaturile intr-un mediu imbacsit, in care aerul sa fie similiar cu cel de afara. Aceste cerinte de confort din ce in ce mai ridicate, precum si o serie de motive practice, au facut ca in ultimii ani sa asistam la o crestere considerabila a cererilor de sisteme de climatizare, acestea devenind astazi un lucru firesc in sedii administrative, magazine, centre comerciale, spitale, hoteluri, restaurante, hale industriale etc.

Sistemele de climatizare pe care compania Cominvest le pune la dispozitia tuturor celor interesati sunt o solutie la indemana, moderna si ecologica pentru inlocuirea vechilor sisteme bazate pe chillere traditionale. Produsele din domeniul climatizarii oferite de firma din capitala au rolul de a mentine parametri aerului mediului interior, prin procese de tratare precum ventilare, filtrare, incalzire, racire, umidificare si uscare, contribuind astfel la imbunatatirea mediului ambiant si a conditiilor de activitate.

La ora actuala, concomitent cu dezvoltarea marilor centre comerciale, asistam si la o dezvoltare a produselor in domeniul climatizarii. Aceasta cerere din ce in ce mai mare din partea celor responsabili de centrele comerciale a condus la dezvoltarea unei game diverse de sisteme de climatizare, de diferite tipuri. Pe langa utilitatea lor primara, aceea de a asigura confortul termic, aceste sisteme de climatizare comerciale se pliaza perfect pe arhitectura oricarui spatiu comercial, fara a afecta aspectul estetic al acestuia.

Sistemele de climatizare comerciale oferite de Cominvest!

Aparatura din domeniul climatizarii oferita de firma din capitala este una independenta energetic pentru spatii singulare de dimensiuni medii si mari, dar si spatii cu mai multe incaperi. Sistemele de climatizare comerciale de la Cominvest sunt realizate de branduri recunoscute la nivel mondial, precum: Fujitsu, LG, Mitsubishi si Gree si sunt de inalta calitate, cu tehnologii moderne de functionare. Aceste sisteme de climatizare comerciale puse la dispozitie contin: casete cu 4 palete de circulatie, sisteme convertibile plafon/ podea, console cu functie de purificare aer, blowere ascunse in tavan si sisteme MultiV Solo pentru spatii mici.

In ceea ce priveste avantajele lor, acestea sunt nenumarate, iar cel mai important dintre ele este cel legat de economie. Astfel, un sistem de climatizare folosit intr-un spatiu comercial poate reduce cantitatea de energie electrica utilizata cu peste 65% comparativ cu sistemele traditionale de aer conditionat. Consumul individual de energie electrica este redus substantial prin directionarea consumului fiecarei cladiri catre o statie centrala. Nu in ultimul rand, se reduc intr-o mare proportie costurile de functionare si mentenanta, iar costurile pentru piese de schimb sunt total eliminate.

Pe langa faptul ca va pune la dispozitie astfel de sisteme, firma Cominvest va asigura si serviciile de instalare si pornire la parametrii stabiliti. In garantie si post garantie puteti beneficia de cele mai bune servicii de reparatii.

In afara de aceste sisteme de climatizare comerciale, compania Cominvest mai ofera solutii de incalzire, ventilatie si control pentru aplicatii rezidentiale si comerciale, dar si pentru institutii, ambasade, cladiri de birouri, fabrici si altele. Din gama lor se remarca: chillere, sisteme single si multi split, sisteme VRF, centrale termice, unitati terminale, sisteme solare de incalzire, incalzire electrica, ventilatoare, centrale de tratare aer etc.

Date de contact:

Splaiul Unirii, nr 313, Incinta ICPE SA, corp H, parter, Sector 3, Bucuresti

Telefon: 021 327 48 11 / 021 346 06 03 / 021 302 96 41

Fax: 021 327 46 84

Email: cominvest@cominvest.ro

Articol oferit de zoom-biz.ro!

d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);