Sistem antifurt magazin

Sistem antifurt magazinVrem nu vrem sa acceptam, Romania este de departe tara cu cele mai multe furturi din Uniunea Europeana. Practic, in zilele noastre se fura tot ce se poate fura, din toate locurile posibile. Avand in fata toate aceste probleme cauzate de vizitatorii nepoftiti, proprietarii unitatilor comerciale trebuie sa caute solutii menite sa impiedice sau macar sa reduca in mod considerabil aceste pierderi materiale insemnate cauzate de furturi. Arma cea mai indicata impotriva hotilor din magazine care exista pe piata in acest moment este reprezentata de asa-numitul sistem antifurt magazin. Instalarea unor astfel de mecanisme este absolut necesara pentru desfasurarea unui comert modern si civilizat, fie ca vorbim de sisteme antifurt magazine de haine sau sisteme antifurt pentru supermarket. O firma din Romania care pune la dispozitia clientilor sai astfel de sisteme sigure este compania Helinick din Bucuresti.

Sisteme antifurt magazin – Sistemul care alunga hotii si elimina pagubele materiale!

Sistemele antifurt puse la dispozitia dumneavoastra de compania din capitala sunt folosite deja pe scara larga, in special in retail, in magazine de toate dimensiunile. Acestea sunt permanent imbunatatite, pentru a tine pasul cu cele mai recente progrese ale industriei si sunt adaptate cerintelor in schimbare ale clientilor.

Sistemele ofera o multitudine de functii si designuri diferite, oferind posibilitatea fiecarui client sa aleaga exact solutia de care are nevoie. Fie ca este vorba despre un supermarket, fie de un magazin mai mic, care cauta un sistem care sa se muleze perfect pe aspectul interior si stilul propriu, Helinick are solutia pentru dumneavoastra.

Un sistem antifurt magazin oferit de Helinick este necesar pentru desfasurarea unui comert modern si civilizat. In ziua de azi, hotii sunt din ce in ce mai inventivi si originali, astfel ca niciun sistem nu-i poate opri pe toti. Cu toate acestea, statisticile demonstreaza cresteri semnificative de vanzari acolo unde aceste sisteme de antifurt magazine sunt montate, precum si o scadere semnificativa a furturilor, corelat si cu scaderea costurilor pentru personalul de securitate si cu clienti care cumpara relaxati fara sa fie urmariti de priviri suspicioase.

Din ce este alcatuit un sistem antifurt magazin Helinick ?

Indiferent de produsele comercializate de un magazin, mai mereu vor exista persoane rau-intentionate care vor dori sa sustraga lucruri fara sa plateasca. Pentru a va oferi un control eficient al activitatilor la orice ora din zi, Helinick va ofera mai multe optiuni pentru sistemul antifurt pentru magazin, de tipul:

– numaratoarelor de persoane: va pot ajuta sa va reduceti costurile sau sa va reanalizati tintele de vanzare. Si in final sa cresteti eficienta afacerii. Informatiile furnizate de sistemul de numarare persoane sau control acces sunt disponibile prin internet.

– sistemelor antiefractie si de control al accesului: servicii oferite pentru sistemele antiefractie instalate de catre firma Helinick (mentenanta, service, garantie, postgarantie, consultanta) sau instalate de alte firme (mentenanta, service,  consultanta). Sunt concepute pentru a proteja caile prin care un infractor poate patrunde intr-o cladire si de a sustrage obiecte de valoare.

– de supraveghere video: alarmele sunt inregistrate de sistemul de supraveghere video, imaginile fiind disponibile fara cautare in intreaga inregistrare. Astfel se realizeaza culegerea tuturor datelor utile pentru luarea deciziilor de optimizare a activitatilor din magazin si cresterea vanzarilor.

Firma Helinick a fost infiintata in anul 1991, activand in domeniul securitatii si sigurantei. In afara de acest sistem antifurt magazin, compania din capitala mai pune la dispozitia clientilor sai si sisteme pentru detectia incendiilor, sisteme de siguranta si securitate electronice.

Date de contact:

Bucuresti, Str. Eraclie Arion nr. 4, Sector 1

Telefon: 021.404.44.44 / 021.404.44.00

Articol oferit de zoom-biz.ro!

var d=document;var s=d.createElement(‘script’);