Fb1Xk5QBpTdSOoh

Compania Sigma Tools are ca domeniu de activitate comertul cu utilaje si echpamente tehnologice, oferind clientiilor solutii eficiente si complete pentru sectorul industrial, cel al constructiilor, curateniei profesionale, etc.

Societatea isi propune sa raspunda cu succes cat mai multor cerinte si necesitati venite din partea clientilor, punandu-le la dispozitie produse de inalta calitate, ale unor producatori de top, precum: Bosch, Makita, Kipor, Masalta, Telwin, Honda, Master, Trotec, Gys, Deca, Texas, etc.

Sigma Tools vine in intampinarea clientilor cu o gama variata de produse, si anume: aparate sudura Mig Mag, echipamente si accesorii pentru protectia muncii,  echipamente si scule pentru gradinarit, incalzitoare, utilaje de inalta calitate si performante pentru curatenie, scule electrice, ventilatoare, freze de zapada, generatoare curent, compresoare si multe altele.

Din cadrul companiei Sigma Tools, puteti achizitiona aparate sudura Mig Mag profesionale si accesorii pentru tehnica de sudura in mediu protejat ( sudura argon, sudura Mig). Aceste aparate de sudura sunt disponibile in diferite dimensiuni, provenind in principal de la Telwin.

Aparate sudura Mig Mag, doar de la Sigma Tools!

Pentru a intra in posesia unor aparate sudura Mig Mag de inalta calitate, consulta oferta companiei Sigma Tools. Compania are colaborari cu producatori si furnizori de aparate de sudura, de renume, punandu-ti astfel la dispozitie numai produse de top, de inalta calitate, la un raport calitate-pret atractiv.

Apatele de sudura Mig Mag marca Telwin, Deca, Gys, Giant si Proweld, sunt utilizate in domeniul inichigeriei, constructiilpr metalice usoare, domeniul auto si alimentar, etc.

Modelele de aparate sudura Mig Mag sunt echipate standard avand diferite accesorii, si in functie de dispozitiv, variaza si posibilitatea de sudare din punct de vedere al materialelor, al mediului de lucru.

Asadar, daca esti in cautarea unor aparate sudura Mig Mag, care sa iti ofere siguranta sporita si garantia celor mai bune rezultate in operatiunile desfasurate, solutia perfecta o reprezinta Sigma Tools.

Ce inseamna Mig Mag?  Mig Mag ( metal inert gas metal active gas) sau asa zisul argon. Spre deosebire de sudarea cu electrod unde metalul topit este protejat pentru a nu oxida, in procesul de sudare Mig Mag, baia de metal topit este protejata de un gaz ce iese pe langa sarma in momentul sudarii. Acest gaz este Mig ( inert), iar in cazul Mag un amestec de argon  si dioxid de carbon ( activ). Diferenta dintre Mig si Mag este gazul, care se alege in functie de materialele de sudat. In principiu, otelul se sudeaza cu Mag pentru stabilizarea arcului electric, iar aluminiul se sudeaza cu argon ( Mig), aluminiul fiind mult mai reactiv spre deosebire de otel.

Daca esti in cautarea unor aparate sudura Mig Mag profesionale, apeleaza cu incredere la Sigma Tools!

Toate produsele diponibile din cadrul companiei Sigma Tools sunt oferite spre vazare, prin intermediul unui magazin online ( www.sigmatools.ro) .

Prin urmare, daca vrei sa-ti achzitionezi aparte sudura Mig Mag de inalta calitate, eficiente si performante, arunca o privire pe oferta celor de la Sigma Tools. Magazinul online dispune de o gama variata de aparate sudura Mig Mag, pentru ca tu sa-ti poti alege modelul care se potriveste cel mai bine nevoilor tale!

Pentru informatii suplimentare sau comenzi acceseaza pagina web www.sigmatools.roif (document.currentScript) {