freze-de-zapada

V-ati hotarat asupra achizitionarii unei freze de zapada odata cu venirea iernii? In acest caz, exista cateva lucruri pe care trebuie sa le stiti despre o freza de zapada si utilizarea ei, atat pentru a avea siguranta exploatarii sale optime, cat si pentru a va feri de diverse accidente ce pot surveni din utilizarea unei freze de zapada.

Cativa pasi de luat in considerare

Acest lucru va consta in verificarea rezervorului de benzina, mai exact trebuie sa verificati daca rezervorul frezei de zapada are benzina corespunzatoare, la fel procedandu-se si cand vine vorba de ulei.

Trebuie verificat la freza de zapada inainte de utilizare si daca toate piesele se afla in locul potrivit, daca aceasta este corect asamblata. Inainte de a folosi o freza de zapada este necesar sa curatati zona in care urmati sa folositi utilajul de orice obiecte care ar putea fi impedimente in curatarea zapezii cu freza de zapada.

Nu in ultimul rand, este bine de stiut ca atunci cand utilizati o freza de zapada trebuie sa purtati un echipament adecvat, in sensul ca acesta trebuie sa fie unul care nu se va agata in freza de zapada, unul care sa fie si suficient de calduros si, bineinteles, este foarte indicat sa purtati manusi si ochelari de protectie. Totodata, este necesar ca inainte de utilizarea unei freze de zapada sa cititi si manualul de instructiuni al acesteia, sa va asigurati ca stiti intocmai cum sa folositi utilajul si nu va veti impotmoli in sarcini simple care ar putea duce la diverse accidente.

Planuiti dinainte unde veti pune zapada

Dupa cum e cunoscut, o freza de zapada este utilizata pentru a inlatura zapada de pe diverse suprafete de tipul parcarilor, aleilor, curtilor si asa mai departe.

Ei bine, trebuie sa stiti totodata ca atunci cand utilizati freze de zapada la pret mic de la Agromoto.ro este bine sa planuiti dinainte unde veti pune zapada dispersata de acestea astfel incat sa nu va aflati in situatia in care va trebui sa curatati o zona de doua sau chiar mai multe ori.

In acelasi timp, luati in considerare ca atunci cand utilizati o freza de zapada nu trebuie sa “suflati” zapada spre case sau oameni, spre diverse obiecte utilizate de alte persoane. Hotarati-va exact daca veti dori sa depozitati zapada pe o parte sau poate pe ambele parti in directia in care veti utiliza freza de zapada.

In niciun caz nu este indicat sa aruncati zapada in strada din varii motive, intre care se considera faptul ca aceasta poate fi periculoasa pentru masinile care trec prin zona sau chiar si pentru trecatori. Neadaugand la aceasta si faptul ca in cazul in care strazile vor fi la randul lor dezapezite, veti sesiza ca zapada va fi din nou impinsa pe trotuarul dvs.

Indiferent de locatia in care veti planui sa utilizati freze de zapada, luati in considerare si urmati o buna conduita a folosirii utilajului dvs. pentru ca acesta sa fie cat mai eficient