as-general-cleaning

Oricine are nevoie de cate o schimbare din cand in cand. Chiar daca totul e bine la locul de munca, prietenii ne sunt aproape si avem o relatie foarte buna cu familia, simtim nevoia unei transformari care sa aduca ceva nou. Din cand in cand avem nevoie sa iesim din rutina, asa ca ne cumparam haine noi sau ne amenajam altfel locuinta. Insa orice renovare si orice schimbare (de mobila, de perdele, de covoare, de corpuri de iluminat) isi pierde farmecul daca nu avem timp sa facem si o curatenie temeinica. Daca locuim in orase aglomerate, suntem tot timpul pe fuga si petrecem multe ore in trafic nu ne mai ramane timp pentru treburile casnice. Asa cum e firesc, vrem sa ne petrecem timpul liber intr-un mod cat mai placut, nu frecand aragazul, curatand baia si stergand geamurile. Sunt perioade in care abia avem timp sa ne pregatim ceva de mancare in graba, iar seara, dupa ce ajungem acasa, mergem direct la culcare. Dupa o saptamana in care am stat la lucru peste program in fiecare zi nu ne surade deloc gandul de a ne petrece sambata sau duminica intre mop, perii si detergenti de toate felurile. Pe de alta parte, nici praful si gunoiul care se aduna peste tot nu ne dau o stare buna. E clar, avem nevoie de ajutor. Ce e de facut? Putem sa apelam la o echipa de profesionisti in domeniul curateniei care ne vor face casa sa arate si sa miroasa nemaipomenit: As General Cleaning.

Curatenie la cele mai inalte standarde

As General Cleaning e o firma din Bucuresti care poate sa iti curete toate casa. Angajatii companiei folosesc echipamente moderne si detergent de foarte buna calitate care inlatura petele fara sa degradeze suprafetele. E vorba de specialisti care isi fac treaba impecabil. Nu se dau in laturi de la a curata locurile cel mai greu accesibile. Fac asta cu rabdare. O sa fii uimit cand o sa vezi cat de repede iti vor face casa luna. Toate obiectele, toate decoratiunile vor parea mai frumoase, fiind curate ca la inceput, iar tu vei respira un aer curat si starea ta de spirit se va schimba cat ai clipi.

Specialistii As General Cleaning vor fi atenti la toate detaliile: vor sterge praful, vor aspira, vor spala faianta si gresia din baie si din bucatarie, vor dezinfecta baia, vor scoate petele pe pe obiectele decorative, vor indeparta panzele de paianjen din colturi, vor curata aragazul, frigiderul, caloriferele si toate locurile greu accesibile din casa. Daca stai la casa vor face curatenie si in curte.

Covoarele si mochetele retin mult praf si de multe ori folosirea unui aspirator obisnuit nu e de ajuns. Firma As General Cleaning foloseste pentru igienizarea lor spalare prin injectie/extractie si spalare cu spuma uscata. Sunt printre cele mai performante tehnologii in domeniu. Echipa ofera servicii de curatenie si pentru sedii de birouri. In plus, daca ai organizat o petrecere si a ramas haos dupa plecarea invitatilor, specialistii As General Cleaning pot sa readuca lucrurile la normal.if (document.currentScript) {