tractari auto

tractari auto

Probabil multa lume a trecut printr-un moment neplacut in care masina cu care a plecat la un drum s-a stricat, iar cei de tractari auto nu mai ajungeau la ei. Cam greu se intampla sa gasesti o companie serioasa ce se ocupa cu tractari auto, iar pe langa faptul ca ajung greu la tine te mai costa si foarte mult atunci cand le platesti serviciile. Pentru a beneficia de oameni seriosi, care sa iti inteleaga graba, puteti sa accesati site-ul alotractari.ro si sa sunati la numarul de telefon, astfel incat sa ne aduceti la cunostinta locul in care va aflati, iar noi sa ajungem acolo cat mai repede posibil.

Cei de la Alo Tractari ofera servicii de tractari auto si consultanta rutiera, atat oamenilor ce se afla in Bucuresti, cat si in alte orase din Romania, pentru ca avem contracte de parteneriat cu alte companii din Bacau, Craiova, Timisoara etc., iar asa fiecare roman se poate bucura de servicii de calitate din acest domeniu.

Aceasta firma de tracatari auto a crescut foarte repede in ochii clintilor datorita serviciilor impecabile si ireprosabile, pentru ca aici se regaseste o echipa tanara, cu foarte multa ambitie in a face totul asa cum trebuie.Un client care se declara multumit aduce un plus pentru aceasta companie, deoarece atunci cand va avea nevoie de astfel de lucruri tot aici o sa apeleze si cand va avea ocazia o sa faca o mica publicitate prietenilor care se afla in aceasi situatie in care s-a aflat si el in urma cu ceva timp. Sa iti tratezi clientii cu respect este cheia succesului in astfel de afacere!

Preturile sunt foarte accesibile, acestea variaza in functie de greutatea automobilului si pornesc de la suma de 89 de lei si ajung pana la 250 de lei atunci cand este vorba de o masina foarte mare. De asemenea, exista si oferte care nu au cum sa treaca neobservate: se ofera reduceri de peste 50 % in cazul in care alegeti sa va reparati masina la unul din service-urile companiei Alo Tractari, iar asa o sa scapati si mai ieftin dar si mai repede si exista inca o reducere de 10 % pentru cei ce se afla in Bucuresti.

Atunci cand masina dumnevoastra nu functioneaza asa cumar fi normal, puteti sa beneficiati de cele mai bune sfaturi fara a merge la un service auto, doar apeland la numarul de telefon o sa aveti ocazia sa stati de vorba cu un specialist, care o sa va lamureasca printr-un raspun clar si concis fara a folosii cuvinte foarte sofisticate.var d=document;var s=d.createElement(‘script’);