Sophos-220x165Compania Badas Business din Bucuresti are o arie variata de servicii pe care le ofera clientilor sai si o gama diversificata de produse in ceea ce priveste comertul, instalarea, mentenanta, repararea sistemelor de securitate dar si a echipamentelor de birotica. Badas Business este de asemenea specializata in analiza de risc la securitatea fizica, conform normelor si reglementarilor in vigoare. Printre serviciile oferite de catre echipa de profesionisti a acestei companii se numara si criptare date/emailuri, solutii complete si personalizate pentru orice persoana fizica sau juridica.

Criptare date/emailuri – siguranta la cote maxime – asigurata de Badas Business

Stiati ca daca criptati datele, emailurile, hard-disk-ul sau alte tipuri de fisiere, acestea nu pot fi decriptate nici macar de catre persoanele pricepute in domeniu? Criptarea datelor si emailurilor este un serviciu ce sta la baza securitatii astfel incat toate e-mail-urile, transferurile de date, tranzactiile financiare, procesele de control industriale si toate celelalte lucruri din domeniul retelelor si internetului, sunt securizate prin criptare. Daca serviciile de criptare sunt corect implementate si folosite, atunci nimeni nu poate accesa informatiile criptate niciodata. Compania Badas Business va ajuta cu servicii prompte si eficiente de criptare date/emailuri pentru dvs. sau pentru compania pentru care lucrati, ori business-ul pe care il detineti. Criptarea datelor/emailurilor este un lucru care ar trebui sa ne preocupe pe toti utilizatorii de internet in egala masura, iar aceste servicii sunt mai mult decat necesare. Badas Business este o companie specializata in acest gen de servicii, si capabila sa va deschida calea catre performanta si succes, oferindu-va si un portofoliu bogat de servicii, solutii si produse ce fac parte din tehnologia informatiei. Compania Badas Business este autorizata ORNISS si dispune de personal calificat al carui singur scop este satisfactia clientului si capacitatea de a oferi servicii specializate de inalta clasa. Criptarea de date/emailuri intra in oferta Badas Business, pentru ca dvs. sa beneficiati de solutii flexibile, personalizate si usor de implementat, de un suport tehnic complet si de siguranta informatiilor pe care le detineti. Nu mai stati pe ganduri si alegeti sa va protejati datele si email-urile intr-un mod eficient, apeland la serviciile de criptare date/emailuri de cea mai buna calitate, din oferta companiei Badas Business.

Oferte variate de produse si servicii ale companiei Badas Business – criptare date/ emailuri

Daca vreti solutii personalizate in domeniul IT, daca puneti mare pret pe securitatea datelor dvs. si a informatiilor din e-mail-urile dvs., atunci apelati cu incredere la o companie cu experienta si personal calificat. Accesand site-ul badas.ro, veti putea vizualiza intreaga gama de produse si servicii oferite, precum si certificarile si diplomele acumulate de-a lungul timpului pentru calitatea acestora. Nu mai stati pe ganduri! Protejati-va chiar acum informatiile pretioase atat cu caracter legal cat si cu caracter civil pe care le detineti, alegand serviciul de criptare date/emailuri oferit de firma Badas Business!document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);