service centrale termice

service centrale termice

Exista mai multetipuri prin care ne putem asigura confortul termic in locuinta, insa cele mai importante sunt: bransarea la sistemul centralizat al orasului sau instalarea unei centrale termice. In ultimii ani tot mai multi utilizatori casnici opteaza pentru centrale termice. Acestea sunt de mai multe tipuri: pe gaze, electrice, pe lemne, etc. Avantajele folosirii de centrale termice sunt multe, insa cel mai important este faptul ca se economisesc sume mari si astfel cheltuielile scad. Uneori insa, este necesar sa apelam la ofirma specializata care sa asigure service centrale termice, pentru o buna functionare a lor. Acest lucru nu poate fi facut de oricine, ci de companii autorizate, care dispun de echipe profesioniste, pregatite corespunzator.

La ce firma puteti sa apelati pentru service centrale termice?

Una dintre companiile care va poate oferi service centrale termice, avand deplina incredere de calitatea serviciilor lor, este Evam Constal din Bucuresti. Aceasta este o societate cu capital integral romanesc, care si-a inceput activitatea in anul 2004, avand un personal tehnic calificat (ingineri in domeniul instalatiilor, sudori autorizati, instalatori autorizati) pentru proiectarea si executia lucrarilor de gaze naturale, sudura otel, instalatii sanitare, incalzire, apa-canal. In prezent, se afla in procesul de implementare a standardului ISO9001 pentru calitate si ISO 14001 pentru mediu. La Evam Constal veti gasi cea mai potrivita solutie cu privire la lucrarile pentru diferite instalatii (instalatii gaze, termice, sanitare si canalizare, electrice, etc.). Partenerii firmei (Ariston, Black Sea, Siemens) reprezinta cea mai buna dovada ca Evam Constal ofera servicii de inalta calitate si ca angajatii sai sunt seriosi.

Service centrale termice? Da- prin intermediul profesionistilor de la Evam Constal

Evam Constal vine in intampinarea clientilor cu proiectarea si realizarea de instalatii termice de pana la 400 kw. Orice centrala termica produsa de Ariston, Baxi, Ferroli, Immergas, Keston si Radiant va putea fi montata in locuinta dumneavoastra avand asigurate: instalarea, montarea, punerea in functiune, reparare si intretinere, verificare si revizii tehnice, spalari chimice ale echipamentelor si instalatiilor termice. Asadar dupa intalarea centralei, veti beneficia de oferta de service centrale termice a companiei, fapt care va reduce costurile de exploatare si va prelungi durata de functionare a echipamentelor. In plus, fiind o firma autorizata, veti putea sa stati linistit impreuna cu familia dumneavoastra, serviciile fiind facute cu profesionalism si responsabilitate.

Cum puteti sa ii contactati pe cei de la aceasta firma pentru a beneficia de service centrale termice?

Pentru a beneficia de service centrale termice de la firma Evam Constal din Capitala, va invitam sa accesati pagina web- evamconstal.ro. Veti gasi informatii detaliate despre companie, scopul acesteia, serviciile oferite, oferte speciale, portofoliu, autorizatii. Aveti posibilitatea de a descarca documente utile care va vor fi necesare la anumite instalatii. De asemenea, la rubrica Contact se regasesc: adresa de e-mail, adresa sediului, numerele de telefon, programul de lucru. In cazul in care dumneavoastra considerati ca unele lucruri nu sunt clare cu privire la serviciile lor puteti sa-i contactati. Unul dintre reprezentantii lor va va oferi lamuriri in cel mai scurt timp. Alegeti sa colaborati cu Evam Constal pentru service centrale termice realizat la cele mai inalte standarde.} else {