manichiura3Daca iti doresti sa pui unghii false atunci trebuie sa ai la dispozitie accesoriile si echipamentele necesare. Cu un kit complet, nu foarte costisitor vei oferi servicii de foarte buna calitate. Profita de ofertele companiei Sergal si comanda instrumente unghii cu gel de o calitate incotestabila.

Foarte usor poti sa devii experta in aplicarea unghiilor false. Ai nevoie de putina indemanare, rabdare si instrumente profesionale, de buna calitate. Avandu-le pe acestea nu vei avea cum sa gresesti si foarte rapid vei capata destula experienta pentru a-ti deschide propriul salon.

Ce instrumente unghii cu gel iti sunt necesare?

Pentru o manichiura impecabila ai nevoie de instrumente profesionale atat pentru intretinerea unghiilor cat si pentru curatarea cuticulelor si nu numai. Din categoria de instrumente unghii cu gel fac parte diferite tipuri de pile, forfecute speciale, chiurete cu forme variate, spatule, ghilotine pentru unghii false, cutite pentru cuticule, clesti speciali, unghiere si lista poate continua. Toate acestea sunt indispensabile cand vine vorba manichiura sau pedichiura. Daca produsele sunt de calitate superioara atunci si rezultatele vor fi pe masura.

Clientii apreciaza saloanele care sunt dotate cu aparaturi performante si care folosesc produse de buna calitate. Prin urmare este interesul tau sa alegi doar cele mai bune produse pentru salonul pe care il gestionezi. Pentru a asigura echipamente moderne, compania Sergal se afla la curent cu toate noutatile in domeniu.

Ia legatura cu Sergal pentru instrumente unghii cu gel

Sergal este o companie renumita din tara ce se ocupa de distribuirea unei game vaste de produse pentru saloanele prefesionale si nu numai. Oferta este generoasa si cuprinde instrumente unghii cu gel si accesoriile aferente, produse cosmetice de foarte buna calitate si nu numai. Datorita raportului optim calitate-pret, compania a reusit sa ocupe un loc fruntas in randul firmelor de specialitate. Sergal se adreseaza atat persoanelor care doresc sa foloseasca produsele pentru uz personal, cat si persoanelor care gestioneaza saloanele profesionale.

Instrumentele pentru unghiile cu gel sunt esentiale, fara ele neputandu-se aplica unghiile false. Anumite instrumente dau forma unghiei, altele curata cuticulele inestetice. In plus anumite ustensile pot fi si sterilizate daca materialul din care sunt facute permite acest lucru. Sterilizarea se realizeaza intr-un sterilizator UV, ce se gaseste de asemenea in oferta celor de la Sergal.

Unghiile cu gel au o mare cautare in zilele noastre. Tot mai multe persoane apeleaza la aceasta tehnica din dorinta de a avea unghii rezistente o perioada mai mare de timp. Unghiile false au aspect de unghii naturale si pot avea diferite forme: patrate, rotunde, stileto, etc. Spre deosebire de unghiile clasice de pe care oja sarea chiar si dupa cateva ore de la aplicare, unghiile false rezista chiar si pana la cateva saptamani, daca sunt ingrijite corespunzator.

Colaboreaza cu o companie pregatita sa te ajute indiferent de complexitatea cerintelor. Sergal iti sustine intiativa si iti propune doar produse de foarte buna calitate. Viziteaza magazinele fizice sau, daca nu esti din zona, intra pe magazinul virtual Sergal.ro. Comanda foarte simplu si rapid instrumente unghii cu gel sau alte produse de care ai nevoie.document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);