Select Soft: cum sa tii o gestiune ca la carte

Select Soft: cum sa tii o gestiune ca la carteTi-ai deschis, de curand, un magazin alimentar, iar acum esti in cautarea unui soft de gestiune, care sa te ajute sa pastrezi o evidenta cat mai clara a tuturor produselor pe care le cumperi, dar si a celor pe care le vinzi? Cand vine vorba de domeniul comertului cu amanuntul, lucrurile sunt putin mai delicate deoarece este greu de tinut o evidenta ca la carte. Din fericire pentru tine, in ziua de astazi exista tot felul de soft-uri de gestiune, care impreuna cu kit-urile lor, te vor ajuta sa-ti gestionezi afacerea fara nici o greseala.

Daca te intrebi ce fel de soft ai putea utiliza si tu pentru gestiunea magazinului tau, iti recomandam sa apelezi la GestSEL. Acest soft se ocupa de gestiunea stocurilor, a avizelor, dar si a facturilor. Indiferent ca esti o firma mica, mijlocie sau mai mare, soft-ul GestSEL, impreuna cu kit-ul suplimentar pentru gestiunea stocurilor, este ideal pentru tine. Acum, aprovizionarea, vanzarea si incasarea de produse nu-ti mai ridica probleme. In orice moment din zi sau din noapte stii cum stau treburile.

Avantajele utilizarii soft-ului GestSEL de la Select Soft

Daca vrei sa automatizezi activitatea comerciala a magazinului tau, GestSEL ete soft-ul ideal pentru tine. Acesta reprezinta o solutie moderna si flexibila. Este extrem de usor de utilizat, astfel incat si un incepator se poate descurca. Pentru o mai buna intelegere a programului, citeste urmatoarele avantaje ale utilzarii acestuia:

– Soft-ul GestSEL tine o evidenta clara pentru mai multe unitati, deci are o capacitate de multigestiuni deosebita;

– Evidenta stocului din magazinul tau se face in timpi reali, ceea ce-ti ofera o imagine clara asupra intregii situatii in orice moment;

– Pentru a incarca stocul nu trebuie decat sa introduci si sa listezi documentele de receptie, precum facturi, NIR-uri sau rapoarte;

– Daca vrei sa descarci stocul, acest lucru se face in functie de vanzari si bonurile de consum;

– Soft-ul are capacitatea de a emite bonuri fiscale pentru orice casa de marcat fiscala. De asemenea, emite si facturi, avize sau chitante;

– Daca ai avize nefacturate, se pot genera facturi;

– In functie de criteriile de cautare, se poate vizualiza si lista foarte simplu stocul de produse al magazinului;

– Soft-ul iti pune la dispozitie o fisa de produse, cat si un raport de gestiune;

– Stocurile se pot regla in orice moment, iar preturile pot fi modificate oricand ai nevoie de acest lucru;

– Se poate tine o evidenta clara client-furnizor, cat si o evidenta a facturilor incasate si a celor neincasate;

– Se poate tine evidenta  facturilor scadente;

– Registrul de casa se tine in lei;

– Poti sa preiei, dar si sa transferi date in diferite formate, dar si din diferite formate;

– Soft-ul este legat la internet, ceea ce-ti permite sa administrezi aplicatia de oriunde;

– Se foloseste baza de date Microsoft SQL pe un server din 2005 sau 2008.

De unde poti achizitiona si tu un astfel de soft? De la compania Select Soft din Baia Mare care, cu o experienta de 5 ani in domeniu, iti poate oferi doar programe de calitate superioara,Select Soft cum sa tii o gestiune ca la carte1 indiferent de domeniul in care ai nevoie de ele.

Daca vrei sa tii o gestiune ca la carte, alege o aplicatie pentru gestiune magazin Select Soft. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Select Soft? Suna la numerele 0362-819.340 si 0740-914.066 sau trimite un e-mail pe adresa selectsoft@selectsoft.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

} else {