sisteme detectie incendiu

sisteme detectie incendiu

Stim cu totii ca un incendiu poate cauza pagube materiale extrem de mari si si umane foarte grave. Pentru ca acest lucru sa poata fii prevenit, Security Broker vine in intampinarea clientilor cu sisteme dectectie incendiu.
Compania are o exeperienta de peste 10 pe piata de profil, respectiv in domeniu de securitate privata. Security Broker ofera persoanelor interesate sisteme detectie incendiu, sisteme control acces, servicii electronice si de securitate, precum: alarme, supraveghere video, bariere de control, interfonie, sistem protectie perimetrala, sistem alarma apartament, si lista poate continua. In plus, Security Broker se ocupa si de servicii de inalta calitate, precum: monitorizare si interventie rapida, servicii de paza cu agent, supraveghere video la distanta, transport valori, garda de corp, consultata sisteme protectie incendii, detectivi particulari, sisteme casa inteligenta, proiecte curenti slabi, analiza risc securitate fizice, etc.
Sisteme detectie incediu oferite de Security Broker sunt sisteme de ultima generatie, performante si de cea mai buna calitate. Acest sistem de dectie incediu se adreseaza societatilor comerciale care se pot confrunta cu incendii produse din diferite cauze dar si persoanelor fizice care doresc sa asigure familiei un plus de siguranta.

Din ce sunt alcatuite aceste sisteme de detectie incediu de la Security Broker?

Sisteme de dectectie incediu de la Security Broker sunt alcatuite din: centrala de incendiu, senzori pentru fum, pentru temperatura ori cu tehnologie mixta pentru fum si temperatura, buton de alarmare manuala, sirena, indicatoare optice de semnalizare si nu in ultimul rand, butoane de panica.
Compania recomanda sisteme si materiale de top, perfecte in caz de incediu si anume: sisteme fixe pentru stingere cu apa ori gaze, sisteme si alarmare la incendiu, sisteme pentru protectie la foc a structurilor din metal dar si lemn, sisteme de stingere pentru bucatariile profesionale, sisteme ce se pot folosi pentru evecuarea fumului si agazului fierbinte si materiale de inalta calitate, speciale pentru etansarea penetratiilor.
Sisteme de dectectie incediu din cadrul companiei Security Broker prezinta numeroase avantaje printre care putem enumera urmatoarele:
asigura siguranta persoanelor si a bunirilor
indica cu exactitate punctul de alarma
datorita faptului ca sistemele de dectie inncediu sunt prevazute cu sistem de avertizare, vei putea sa actionezi la timp
pretul raport calitate-pret atractiv.
Datorita echipei instruite din cadrul Security Broker, aceasta va face fata cu succes oricarei situatii, iar in felul acesta compania iti asigura protectie la cele mai inalte standarde si la cele mai avantajoase preturi.
Alege sisteme detectie incendiu de inalta calitate si bucura-te de toate avantajele pe care acestea le prezinta.
Asadar, nu mai sta pe ganduri si alege Security Broker ca partener de incredere pentru sistemele de detectie incendiu. Pentru siguranta ta si a celor din jurul tau dar si bunurilor, apeleaza la Security Broker, companie specializata in sisteme detectie incendiu.
. Pentru mai multe informatii suplimentare si comenzi sistee detectie incendiu dar si alte produse pe care compania Security Broker le ofera clientilor, acceseaza pagina web www.securitybroker.ro sau contacteaza reprezentantii – 0748 095 686. Acestia vor raspunde in cel mai scurt timp posibil si cu seriozitate, oricarei solicitari venite din partea oricarui client!} else {