schele metalice

schele metalice

La inceperea oricarei lucrari, indiferent de anvergura acesteia, trebuie sa luam in calcul structura cu ajutorul careia o vom realiza. Indiferent de natura santierului, realizarea unei noi structuri, o lucrare de modernizare exterioara sau interioara, primul pas este alegerea unor schele metalice adecvate nevoilor noastre. Cert este ca alegerea noastra poate influenta drastic modul in care lucrarile se vor desfasura, precum si usurinta cu care o vom realiza pe aceasta.

Alegerea schelei metalice perfecte nevoilor noastre

Un constructor de success incearca intotdeauna sa isi finalizeze lucrarea cu maxim de eficienta si la costuri cat mai mici. Orice lucrare incepe cu alegerea unor schele metalice fiabile, rezistente si care sa asigure acelor angajati care vor lucra pe acestea, un nivel de siguranta cat mai ridicat. Un al doilea factor pe care orice constructor eficient trebuie sa il ia in calcul este pretul acestora. Consultand site-ul www.edilrent.ro se va putea observa multitudinea de schele metalice. In alegerea schelei potrivite nevoilor noastre, compania vine cu sprijin tehnic oferit de specialistii cu o indelunga experienta in domeniu. Aceasta companie beneficiaza de o indelunga traditie in domeniul echipamentelor si utilajelor intrebuintate in domeniul constructiilor.

Orice companie de constructii care nu doreste cumpararea acestor schele, ci doar inchirierea lor pe durata efectuarii lucrarii poate gasi o mare varietate de schele la preturile cele mai avantajoase. Din aceasta variata gama care se afla la dispozitia clientilor, se pot mentiona cu titlu de exemplu, pornind de la modelul CETA, pana la schelele DALMINE si schele model ITALIA, toate aceste modele fiind perfect functionale si la preturi avantajoase.       Veti regasi atat cadrul de schela cat si lateralele de schela cu scara inclusa in structura initiala, toate acestea avand diferite dimensiuni. Pe langa aceste schele metalice exista si podini sau platforme fixe, late de 50 cm, avand lungimi variabile. O alta optiune existenta pentru doritori sunt podinile si platformele fixe cu scara, fiecare dintre acestea fiind galvanizate. Toate aceste elemente pot fi de mare ajutor oricarui constructor.

Siguranta sporita a muncii pe schelele metalice

Siguranta precum si protectia muncii in constructii reprezinta un factor care mai nou este serios luat in considerare de tot mai multe companii de constructii. Referitor la acest aspect pe www.edilrent.ro se pot gasi o gama variata de accesorii. Rolul acestora este acela de a conferi un grad mai ridicat de siguranta, precum si acela de a usura munca oricarui constructor. Se pot gasi elemente de protectie la cadere, cu filet, ce sunt destinate sustinerii barelor de protectie. Totodata se pot inchiria si picioare de schela fixe sau reglabile. Acestea din urma pot fi regasite in varianta vopsita sau galvanizata, alaturi de roti rotative, cat si de ancoraje si cuplaje de diverse feluri.

In functie de nevoile constructorilor, la Edilrent se regasesc schele metalice mai usoare sau de tipul celor cu cadru lateral ranforsat si protejat. De asemenea din punct de vedere al sigurantei, merita mentionat ca podinele acestora sunt din tabla groasa si ranforsata, ce permite sustinerea in siguranta a angajatilor cat si a diverselor materiale de constructii. Alegeti varianta potrivita constructie dumneavoastra pentru a va asigura o investitie profitabila pe termen lung.}